Εγκαινιάστηκε το Χριστουγεννιάτικο Χωριό της Αγίας Παρασκευής
Επιχειρήσεις – Αγορά

Εγκαινιάστηκε το Χριστουγεννιάτικο Χωριό της Αγίας Παρασκευής

Εντυπωσιακά ήταν τα εγκαίνια του Χριστουγεννιάτικου Χωριού στην κεντρική πλατεία της Αγίας Παρασκευής που διοργανώθηκε για πρώτη φορά από την Ένωση Επαγγελματιών Εμπόρων Βιοτεχνών Αγίας Παρασκευής (ΕΝΕΒΑΠ).

Η εκδήλωση ξεκίνησε με τη βοήθεια ενός ξυλοπόδαρου, του Άγιου Βασίλη που υποδεχόταν τα παιδιά, μίλαγε μαζί τους και τα ρώταγε για τα παιχνίδια που θέλουν, ενώ υπήρχε ένα καταπληκτικό εργαστήρι χριστουγεννιάτικων στολιδιών στο οποίο τα παιδιά παίζοντας έφτιαχναν πολύ ωραία στολίδια. Παράλληλα κάποια παιδάκια έκαναν βόλτα με το μεγάλο τρενάκι που βρίσκεται στην κεντρική πλατεία.

Τη μουσική βραδιά ξεκίνησε ο μαέστρος της Φιλαρμονικής του Δήμου Αγίας Παρασκευής Φώντας Τζανίνης, ο οποίος με τη συνοδεία σαξόφωνου και τρομπέτας κράτησε συντροφιά στους επισκέπτες μέχρι τις 21:00, οπότε και πήρε τον λόγο ο Άγιος Βασίλης, ευχήθηκε Καλά Χριστούγεννα και ρώτησε τα παιδάκια τι δώρο θέλουν για τα Χριστούγεννα.

Έπειτα τον λόγο πήρε ο πρόεδρος της ΕΝΕΒΑΠ Βασίλης Τσαγκάρης, ο οποίος καλωσόρισε τον κόσμο που παρά το τσουχτερό κρύο έδωσε το «παρών» στην εκδήλωση και τόνισε ότι η συγκεκριμένη εκδήλωση γίνεται για να δώσει χαρά στον κόσμο σε αυτές τις δύσκολες μέρες και να τονωθεί η αγορά αυτές τις χριστουγεννιάτικες μέρες.  Ο πρόεδρος ενημέρωσε ότι στα Χριστουγεννιάτικα Σπιτάκια ο κόσμος μπορεί να προμηθευτεί παιχνίδια, γλυκά και προϊόντα υγιεινής διατροφής από επιχειρήσεις της Αγίας Παρασκευής, να ενημερωθεί από επιχειρήσεις του εμπορικού κέντρου Venus για τα προϊόντα τους, καθώς και για τις δομές του Δήμου Αγίας Παρασκευής (Κοινωνικό Παντοπωλείο – Κοινωνικό Φαρμακείο κ.τ.λ.) και για τις δράσεις του Δήμου.

Στη συνέχεια τον λόγο πήρε ο δήμαρχος Αγίας Παρασκευής Γιάννης Σταθόπουλος, ο οποίος παρουσίασε με τη σειρά του το Χωριό και ενημέρωσε ότι αυτό έγινε εφικτό με την οργάνωση της ΕΝΕΒΑΠ και χρηματοδότηση από τον Δήμο. Ο δήμαρχος τόνισε ότι ο Δήμος είναι δίπλα στις επιχειρήσεις αυτές τις δύσκολες μέρες και με διάφορες δράσεις προσπαθεί να τονώσει την τοπική αγορά και ενημέρωσε για τις υπόλοιπες εκδηλώσεις που θα πραγματοποιηθούν στον Δήμο μέχρι το τέλος του έτους και κάλεσε τον κόσμο να φέρει τα παιδάκια του για τις επόμενες 15 μέρες στο Χωριό.

Μετά το τέλος των ομιλιών ξεκίνησε το εντυπωσιακό show πυροτεχνημάτων που φώτισε όλη την πλατεία και έδωσε το έναυσμα για την έναρξη της συναυλίας, όπου διάφοροι καλλιτέχνες ανάμεσα στους οποίους και η Βάσια Μπρέστα που είχε αναλάβει την καλλιτεχνική επιμέλεια, κράτησαν μουσική συντροφιά στους επισκέπτες του Χωριού μέχρι το τέλος της βραδιάς.

Στην εκδήλωση παρευρέθηκε πλήθος κόσμου, εκπρόσωποι από τους φορείς και Συλλόγους της Αγίας Παρασκευής, ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Γερ. Βλάχος, η αντιδήμαρχος Τεχνικών Υπηρεσιών Ελ. Πετσατώδη, ο αντιδήμαρχος Παιδείας και Πολιτισμού Π. Γκόνης και οι δημοτικοί σύμβουλοι Ι. Λογοθέτης, Ι. Μπαλτόπουλος, Ι. Μυλωνάκης και ο πρόεδρος της ΓΣΕΒΕΕ Γ. Καββαθας.

Το Χωριό θα λειτουργεί κάθε μέρα από τις 11:00 έως τις 22:00 εκτός από την Πέμπτη 24 και την Πέμπτη 31 Δεκεμβρίου 2015 που θα λειτουργήσει από τις 11:00 έως τις 19:00 και την Παρασκευή 25 Δεκεμβρίου 2015 και την Παρασκευή 1η Ιανουαρίου 2016 που θα λειτουργήσει από τις 14:00 μέχρι τις 22:00.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet