Πρόσκληση αγοράς – αξιοποίησης “Γιαβάσειου”
Επιχειρήσεις – Αγορά

Πρόσκληση αγοράς – αξιοποίησης “Γιαβάσειου”

Ση σύσταση διαπαραταξιακής επιτροπής, αρμόδιας να διερευνήσει τους πιθανούς τρόπους αξιοποίησης του ακινήτου “Γιαβάσειου”, προχώρησε η δημοτική Αρχή Αγίας Παρασκευής, με ομόφωνη απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου. Στο πλαίσιο αυτό ο Δήμος, με ανακοίνωσή του, καλεί τους ενδιαφερόμενους για την αγορά ή αξιοποίηση του ακινήτου, να προβούν σε εκδήλωση ενδιαφέροντος, καταθέτοντας τεκμηριωμένες προτάσεις, μέχρι τις 30 Απριλίου 2016.

Όπως αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση, η δημοτική Αρχή Αγίας Παρασκευής επιδιώκει την πιο συμφέρουσα λύση στο μακροχρόνιο ζήτημα αξιοποίησης του ακινήτου, το οποίο βρίσκεται επί της οδού Ερμού 76 & Αγίας Ειρήνης, στο εμπορικό τρίγωνο της  Αθήνας, αποκαλούμενο «Γιαβάσειο», κληροδότημα του Γεωργίου Γιαβάση προς τον Δήμο. Το ακίνητο, που αποτελείται από οικόπεδο εμβαδού 376,71 τ.μ., στο οποίο  διατηρείται το κέλυφος διωρόφου κτίσματος που έχει κριθεί διατηρητέο από το  υπουργείο Πολιτισμού, παραμένει χρόνια ανεκμετάλλευτο.

Η πρόσκληση, με όλες τις πληροφορίες για την αποστολή προτάσεων, είναι αναρτημένη στην ιστοσελίδα του Δήμου στην ηλεκτρονική διεύθυνση:

www.agiaparaskevi.gr/~agiapara/portal/index.php/efimerida-ypiresias/promitheies-symvaseis/2736  

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet