Κάλεσμα του Συλλόγου Τσακού για συγκέντρωση στο Δ.Σ. Αγίας Παρασκευής για την πυρασφάλεια στον Λόφο Τσακού
Αγία Παρασκευή

Κάλεσμα του Συλλόγου Τσακού για συγκέντρωση στο Δ.Σ. Αγίας Παρασκευής για την πυρασφάλεια στον Λόφο Τσακού

Μετά από την κραυγή αγωνίας που μετέφερε με πρόσφατη ανακοίνωσή του για την επικινδυνότητα της κατάστασης στον Λόφο Τσακού στην Αγία Παρασκευή, συνεργείο του ΣΠΑΥ προέβη σε αποψίλωση του σημείου, όπως αναφέρει ο τοπικός σύλλογος της περιοχής.

Ωστόσο, όπως επισημαίνει, αυτό δεν είναι αρκετό, καθώς τα προβλήματα του Λόφου δεν έχουν επιλυθεί, η χαλασμένη δεξαμενή, η έλλειψη λάστιχων για την πυρόσβεση δεν έχουν αποκατασταθεί, ο Λόφος εξακολουθεί να παραμένει χωρίς φύλαξη, ενώ το σχέδιο διαφυγής των κατοίκων και αυτοκινήτων είναι άγνωστο στους κατοίκους. Επίσης στην ιδια επικίνδυνη κατάσταση, όπως τονίζει ο Σύλλογος  βρίσκεται και ο Υμηττός, το υπουργείο Γεωργίας στην Αιτωλίας, το αντίστοιχο οικόπεδο του υπουργείου Γεωργίας κ.ά.

Για τον λόγο αυτόν ο Σύλλογος τους κατοίκους της Αγίας Παρασκευής να παρευρεθούν την Τετάρτη 15 Ιουνίου, στις 17.00, στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου, όπου συζητείται το θέμα της πυρασφάλειας-πυρόσβεσης μετά από αίτημά του.

«Όλοι μαζί μπορούμε να καταφέρουμε πολλά. Είναι στο χέρι μας να διεκδικήσουμε και να πετύχουμε την ασφάλεια του Υμηττού και του Λόφου Τσακού» σημειώνουν χαρακτηριστικά οι κάτοικοι της περιοχής.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet