Ένας τόνος πλαστικά καπάκια έγιναν δύο αμαξίδια στην Αγία Παρασκευή
Κοινωνία

Ένας τόνος πλαστικά καπάκια έγιναν δύο αμαξίδια στην Αγία Παρασκευή

Η Διεύθυνση Περιβάλλοντος του Δήμου Αγίας Παρασκευής, μέσω της δράσης του Κινητού Πράσινου Σημείου, συνέλεξε, όπως ενημερώνει, πλαστικά καπάκια βάρους ενός τόνου και απέκτησε δύο αναπηρικά αμαξίδια, τα οποία παραχωρήθηκαν στην Κοινωνική Υπηρεσία του Δήμου.

Στην πετυχημένη αυτή προσπάθεια συνέβαλαν τα 1ο και 4ο Δημοτικά Σχολεία Αγίας Παρασκευής, το 14ο Γυμνάσιο Αθηνών, το Τεχνικό Λύκειο Ν. Φιλαδέλφειας, οι Παιδικές Κατασκηνώσεις Sports Village Αθητάκη, το ΙΚΑ Νέου Κόσμου, η Τράπεζα Ελλάδος Χαλανδρίου, η ΕΥΔΑΠ Ιλισίων, η Λέσχη Αξιωματικών Αστυνομίας, το Παντοπωλείο Metro Shop Χαλανδρίου και πλήθος πολιτών. Ο Δήμος Αγίας Παρασκευής, με σχετική ανακοίνωσή του, τους ευχαριστεί όλους θερμά για τη μεγάλη συνεισφορά τους.

Ο Δήμος συνεχίζει να μαζεύει πλαστικά καπάκια και οι ενδιαφερόμενοι να συμβάλλουν στην προσπάθεια μπορούν να επικοινωνούν με τη Διεύθυνση Περιβάλλοντος καλώντας στον αριθμό τηλεφώνου 213 2004570 προκειμένου για την παράδοσή τους στο Κινητό Πράσινο Σημείο του Δήμου Αγίας Παρασκευής που λειτουργεί καθημερινά στον ανοιχτό χώρο στάθμευσης του Δήμου (Αγίου Ιωάννου 5), ενώ υπάρχει η δυνατότητα για παραλαβή υλικών έπειτα από τηλεφωνική συνεννόηση.

Εκτός από τα πλαστικά καπάκια, τα υλικά που συλλέγονται είναι μπαταρίες, μικρές ηλεκτρικές και ηλεκτρονικές συσκευές, λαμπτήρες, παιχνίδια, βιβλία, CD-DVD-δίσκοι.

«Κοινό μας σύνθημα: Συμμετέχουμε όλοι!» τονίζει ο Δήμος Αγίας Παρασκευής.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet