Ένωση Γονέων: Έκκληση για μαθήτρια του 16ου Δημοτικού Χαλανδρίου
Κοινωνία

Ένωση Γονέων: Έκκληση για μαθήτρια του 16ου Δημοτικού Χαλανδρίου

Έκκληση για οικονομική βοήθεια σε οικογένεια μαθήτριας του 16ου Δημοτικού Σχολείου Χαλανδρίου απευθύνει η Ένωση Συλλόγων Γονέων Σχολείων Αγίας Παρασκευής.

Η μαθήτρια αντιμετωπίζει σοβαρό πρόβλημα υγείας και η Ένωση παρακαλεί όσους μπορούν να σταθούν αλληλέγγυοι και να ενισχύσουν οικονομικά την οικογένεια.

Ακολουθεί η σχετική ανακοίνωση:

Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι έχει προκύψει ένα σοβαρό θέμα υγείας – εγκάρσια μυελίτιδα – σε μαθήτρια της Δ΄ τάξης του 16ου Δημοτικού Σχολείου Χαλανδρίου. Οι θεραπείες αποκατάστασης υγείας του παιδιού είναι πολυδάπανες. Πρόκειται για μια οικογένεια με τέσσερα παιδιά και αρκετές οικονομικές δυσκολίες. Έχει ήδη γίνει μια κινητοποίηση από τον Σύλλογο Γονέων του Σχολείου αλλά και την Ένωση Γονέων του Χαλανδρίου για να αντιμετωπιστεί το πρόβλημα, ωστόσο εξακολουθεί να υπάρχει σοβαρό οικονομικό θέμα.

Απευθυνόμαστε σε όλους εσάς και παρακαλούμε όσους μπορούν να σταθούν αλληλέγγυοι και να βοηθήσουν, ενισχύοντας οικονομικά την οικογένεια. Ο αριθμός λογαριασμού της οικογένειας στα Ελληνικά Ταχυδρομεία είναι IBAN: GR0519930950000010007431363 με όνομα δικαιούχου Ιωάννης Τασιόπουλος και το τηλέφωνο του πατέρα είναι 6937 001662.

Όλοι γνωρίζουμε την αξία της αλληλοβοήθειας μπροστά στα σοβαρά προβλήματα υγείας, ιδιαίτερα των παιδιών.

Ευχαριστούμε εκ των προτέρων για τη θετική και άμεση ανταπόκρισή σας,

Για το Διοικητικό Συμβούλιο

Η Πρόεδρος                                                             Η Γεν. Γραμματέας

Εύη Ματιάτου-Χατζοπούλου                       Ηλέκτρα Σωτηράκου-Ψύλλα

6946-476446                                                           6974-637129

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet