Αγία Παρασκευή: Επιχειρήσεις και καταστήματα που συμμετέχουν στην κάρτα κατοίκου
Επιχειρήσεις – Αγορά

Αγία Παρασκευή: Επιχειρήσεις και καταστήματα που συμμετέχουν στην κάρτα κατοίκου

Ο Δήμος Αγίας Παρασκευής έχει θέσει σε χρήση την κάρτα κατοίκου σε συνεργασία με την ΕΝΕΒΑΠ. Με την κάρτα αυτή οι δημότες και κάτοικοι της Αγίας Παρασκευής έχουν προνόμια και εκπτώσεις σε καταστήματα και επιχειρήσεις εντός και εκτός της πόλης, στοχεύοντας αφ’ ενός μεν στην τόνωση της τοπικής αγοράς, αφ’ ετέρου στην εξυπηρέτηση των κατοίκων της Αγίας Παρασκευής.

Στον κατάλογο των επιχειρήσεων και καταστημάτων μπορούν να συμμετέχουν όλοι όσοι είναι εγγεγραμμένοι στην ΕΝΕΒΑΠ και όσοι απαλλάσσονται από την υποχρέωση εγγραφής. Περισσότερες πληροφορίες θα βρείτε στην ιστοσελίδα www.agiaparaskevi.gr και στο γραφείο του αντιδημάρχου Ιωάννη Αργυρού, τηλ. 213 2004570, 6974 441375, e-mail [email protected].

Οι ενδιαφερόμενοι/ες μπορούν να προμηθεύονται την κάρτα τους από το δημαρχείο (Μεσογείων 415-417), στον 2ο όροφο, στο γραφείο αντιδημάρχου Διοίκησης Ιωάννη Αργυρού (με την επίδειξη της αστυνομικής τους ταυτότητας και οποιοδήποτε έγγραφο που αποδεικνύει τον τόπο κατοικίας τους).

Δείτε αναλυτικά τις επιχειρήσεις και τα καταστήματα:

ΟΜΙΛΟΣ ΙΑΣΩ

ΟΜΙΛΟΣ METROPOLITAN

MEDI ONE

Microanalysis

Tα καταστήματα της Αγίας Παρασκευής (ΕΝΕΒΑΠ)

Για καταστήματα που θέλουν να συμμετέχουν με κάποια προσφορά στην Κάρτα Κατοίκου απευθυνθείτε στον πρόεδρο της ΕΝΕΒΑΠ Μάκη Τάρλα (6939 607471).

Τέλος, η δημοτική αρχή συστήνει σε όλους τους κατοίκους της πόλης να γίνουν μέλη του ΚΕΠ Υγείας με όλα τα πλεονεκτήματα που προσφέρει.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet