Αγία Παρασκευή η Πόλη μας: Δεύτερη δικαίωση από το Ελεγκτικό Συνέδριο για την αγορά απορριμματοφόρου
Κοινωνία

Αγία Παρασκευή η Πόλη μας: Δεύτερη δικαίωση από το Ελεγκτικό Συνέδριο για την αγορά απορριμματοφόρου

Με νέα πράξη του, το αρμόδιο Τμήμα του Ελεγκτικού Συνεδρίου ενέκρινε ως νόμιμη την υπογραφή της σύμβασης για την προμήθεια ενός επιπλέον νέου  απορριμματοφόρου 22 κυβ. μέτρων (είχε προηγηθεί ή έγκριση για άλλα δύο 16 κυβ. μέτρων), καθώς και ενός τετραξονικού φορτηγού, με μηχανισμό ανύψωσης (αρπάγη), για την αποκομιδή κλαδιών και ογκωδών αντικειμένων, από τον Δήμο Αγίας Παρασκευής, όπως ενημερώνει η παράταξη του δημάρχου Αγία Παρασκευή η Πόλη μας.

Η ίδια προσθέτει ότι τα οχήματα αυτά είχαν παραγγελθεί το 2020, «για να ενισχύσουν τον στόλο των γερασμένων οχημάτων του Δήμου (τα τελευταία είχαμε προμηθευτεί το 2014, όταν και πάλι ασκούσαμε τη διοίκηση του Δήμου)».

«Ελπίζουμε, οι “γνωστοί-άγνωστοι” κάποια στιγμή να αντιληφθούν τη ματαιότητα των παρασκηνιακών κινήσεών τους. Δεν κουράστηκαν πια να απορρίπτονται όλες οι προσφυγές που κάνουν δήθεν για να προστατέψουν τη “νομιμότητα”, στην πραγματικότητα όμως για να καθυστερούν τα πάντα;» αναρωτιέται η παράταξη και προσθέτει:

«Τα οχήματα και τα μηχανήματα αυτά, όπως και τα υπόλοιπα, θα μπορούσαμε να τα έχουμε προμηθευτεί αρκετά νωρίτερα και να έχουν συμβάλει αποφασιστικά στη βελτίωση της καθημερινότητας στην πόλη μας, αν πάνω από τα μικροπολιτικά τους συμφέροντα έθεταν το συμφέρον του Δήμου και των κατοίκων».

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet