Αγία Παρασκευή η Πόλη μας: Πολύ αργά για δάκρυα κ. Δημητρίου-Καβρουδάκη
Κοινωνία

Αγία Παρασκευή η Πόλη μας: Πολύ αργά για δάκρυα κ. Δημητρίου-Καβρουδάκη

«Πολύ αργά για δάκρυα» επισημαίνει η παράταξη Αγία Παρασκευή η Πόλη μας, με επικεφαλής και υποψήφιο δήμαρχο τον Βασίλη Ζορμπά, στην πρόεδρο του ΝΠΔΔ Παιδικοί Σταθμοί Δήμου Αγίας Παρασκευής, Μαργαρίτα Δημητρίου-Καβρουδάκη, η οποία φαίνεται πως χρεώνει πολλά θέματα που αφορούν στους σταθμούς στην προηγούμενη διοίκηση του Δήμου.

Ακολουθεί η σχετική ανακοίνωση της παράταξης Αγία Παρασκευή η Πόλη μας:

Είναι πολύ αργά για δάκρυα…

Η κ. Μαργαρίτα Δημητρίου-Καβρουδάκη, είναι επί 5 συνεχή έτη πρόεδρος του Δ.Σ. των Παιδικών Σταθμών. Κάπως αργά όμως, μόλις χθες, διαπίστωσε ότι ο Παιδικός Σταθμός της οδού Αισώπου στα Πευκάκια, «έχει ελαττώματα», όπως λέει, τα οποία χρεώνει στην προηγούμενη διοίκηση.

Όπως και κάπως αργά διαπίστωσε ότι δεν επαρκούσαν οι υφιστάμενοι Παιδικοί Σταθμοί στην πόλη μας και λόγω της αμέλειάς της, της ολιγωρίας και της αδιαφορίας της, άφησε πάνω από 120 παιδάκια εκτός Παιδικών Σταθμών, το 2018-2019. Επίσης, πολύ αργά είχε διαπιστώσει ότι η διοίκηση του Δήμου μείωσε κατά 370.000 ευρώ την επιχορήγηση των ΠΑΙΣΔΑΠ. Και όταν το διαπίστωσε, δήλωσε (σχεδόν δακρύζοντας) ότι δεν θα το ψηφίσει γιατί οι Παιδικοί Σταθμοί δεν μπορούν να λειτουργήσουν χωρίς τα χρήματα αυτά. Λίγα λεπτά αργότερα, πάλι με δάκρυα στα μάτια, το ψήφισε γιατί αλλιώς, όπως είπε, «έπρεπε να παραιτηθεί, αλλά δεν ήθελε».

Αργά, επίσης, διαπίστωσε ότι δεν είναι ικανή να προμηθευτεί, 5 χρόνια τώρα, ένα σχολικό λεωφορείο με χρήματα που αποτελούν δωρεά από το 2014.

Στα πέντε χρόνια της διοίκησής της, η κ. Καβρουδάκη ήταν απασχολημένη με πιο σοβαρές διαπιστώσεις.

Το πρώτο πράγμα που είχε διαπιστώσει όταν ανέλαβε τα καθήκοντά της, ήταν ότι η αποζημίωση που λάμβανε ως πρόεδρος δεν της αρκούσε και φρόντισε να τον αυξήσει κατά 33% περίπου. Ταυτόχρονα, αύξησε με το ίδιο ποσοστό και την αποζημίωση της αντιπροέδρου κ. Σοφίας Αϊδίνη.

Το δεύτερο που είχε διαπιστώσει, ήταν ότι τα γραφεία της διοίκησης (που χρησιμοποιούσαμε εμείς ως διοίκηση και ήταν δωρεάν) δεν έφταναν για να στεγάσουν τις «φιλοδοξίες» της. Και ενοικίασε γραφεία, χρεώνοντας τον Δήμο με περίπου 11.000 ευρώ το έτος.

Θα θέλαμε να υπενθυμίσουμε στην κ. Καβρουδάκη ότι στα καθήκοντά της είναι και η συντήρηση των εγκαταστάσεων των κτηρίων των ΠΑΙΣΔΑΠ, από τις συνήθεις φθορές. Αν δεν έχει την ικανότητα να το κάνει ούτε αυτό, ας παραιτηθεί έστω και τώρα (χωρίς «δάκρυα»). Ας αναλάβει όμως της ευθύνες της 5χρονης διοίκησής της και μην τις μεταθέτει σε άλλους.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet