Αγία Παρασκευή: Κουκουλοφόροι έκλεψαν 60 καταλύτες από αυτοκίνητα
Κοινωνία

Αγία Παρασκευή: Κουκουλοφόροι έκλεψαν 60 καταλύτες από αυτοκίνητα

Έξι άτομα νεαρής ηλικίας μπήκαν σε μάντρα αυτοκινήτων στον Σταυρό Αγίας Παρασκευής και αφαίρεσαν συνολικά 60 καταλύτες από τα οχήματα.

Όπως δείχνει το βίντεο ντοκουμέντο που προβλήθηκε στην εκπομπή Live News του MEGA, τα ξημερώματα Τρίτης 2 Μαρτίου αρχικώς πέντε δράστες με ακάλυπτα τα χαρακτηριστικά τους προσπαθούν να αναποδογυρίσουν ένα αυτοκίνητο. Όλοι μαζί σκύβουν και το πιάνουν χαμηλά από την αριστερή του πλευρά και επιχειρούν να το σηκώσουν. Αφού δεν τα καταφέρνουν, πάντα φορώντας τις κουκούλες τους, αποχωρούν και επιστρέφουν με ένα επιπλέον άτομο. Πάλι από την αριστερή πλευρά, με τα χέρια όλων, το αυτοκίνητο σηκώνεται στον αέρα.

Οι κάμερες ασφαλείας τους καταγράφουν να κόβουν με επαγγελματικό τρόπο τον καταλύτη. Μάλιστα, είναι η τρίτη φορά που ο ιδιοκτήτης της μάντρας στα Βόρεια Προάστια πέφτει θύμα της συμμορίας που έκλεψε τους 60 καταλύτες, με την οικονομική ζημιά που υπέστη να είναι τεράστια.

Σύμφωνα με τον ίδιο, εμπόδιο για τους δράστες δεν στάθηκαν ούτε οι σκύλοι που είχε στον χώρο για φύλαξη. Οι αρχές αναλύουν εικόνες που καταγράφουν οι κάμερες ασφαλείας σε μία προσπάθεια να φτάσουν στα ίχνη των δραστών.

Πηγή: reader.gr

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet