Αλλάζει δρόμο η λαϊκή αγορά στο Κοντόπευκο
Κοινωνία

Αλλάζει δρόμο η λαϊκή αγορά στο Κοντόπευκο

Με το ακόλουθο κείμενο ο δήμαρχος Αγίας Παρασκευής Βασίλης Ζορμπάς ενημερώνει τους πολίτες του Δήμου για την αλλαγή τοποθεσίας όπου διεξάγεται η λαϊκή αγορά Κοντόπευκου, για το χρονικό διάστημα δύο μηνών. Η μετακίνηση της λαϊκής αγοράς κρίθηκε, με βάση την ανακοίνωση, αναγκαία λόγω έργων στην περιοχή του Κοντόπευκου.

Επιθυμώ να ενημερώσω τους πολίτες ότι, με βάση την υπ΄ αριθμ.148/2014 απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου Αγίας Παρασκευής, η Λαϊκή Αγορά Κοντοπεύκου θα μεταφερθεί προσωρινά και για διάστημα δύο μηνών, από την οδό Δερβενακίων στην οδό Κανάρη (από Αναξαγόρα μέχρι Αλ. Παναγούλη).

Η μεταφορά κρίθηκε αναγκαία, ώστε να ολοκληρωθεί όσο το δυνατόν συντομότερα το έργο «Βιοκλιματική Ανάπλαση οδών και κατασκευή υπερσύγχρονου δικτύου ποδηλατοδρόμων» και η εξέλιξή του να είναι σύμφωνη με τους όρους χρηματοδότησης από το ΕΣΠΑ. Το έργο περιλαμβάνει ανάπλαση οδών μήκους 7,8 χιλιομέτρων και κατασκευή δικτύου ποδηλατοδρόμων μήκους 7,2 χιλιομέτρων που θα συνδέσει τους σταθμούς του μετρό Δουκίσσης Πλακεντίας, Χαλανδρίου, Αγίας Παρασκευής και Νομισματοκοπείου.

Εκτιμάται ότι σύντομα θα ολοκληρωθεί το τμήμα της Δερβενακίων από Δουκίσσης Πλακεντίας μέχρι Χίου και σε δεύτερο χρόνο το τμήμα από Χίου μέχρι Αναξαγόρα, όποτε και η λειτουργία της Λαϊκής θα επανέλθει επί της οδού Δερβενακίων όπως πριν την έναρξη των εργασιών.

Η Διοίκησή μας θεωρεί τη Λαϊκή Αγορά ως κοινωνικό αγαθό ύψιστης αξίας , ειδικότερα εν μέσω οικονομικής κρίσης, και θα συνεχίσει να στηρίζει με όλες τις δυνάμεις της την λειτουργία της στην οδό Δερβενακίων όπως άλλωστε έχει πράξει και μέχρι σήμερα.

Γραφείο Δημάρχου Αγίας Παρασκευής

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet