Αλλάζουμε: Δράση αμφίδρομης επικοινωνίας για τα ζητήματα καθημερινότητας στην Αγ. Παρασκευή
Κοινωνία

Αλλάζουμε: Δράση αμφίδρομης επικοινωνίας για τα ζητήματα καθημερινότητας στην Αγ. Παρασκευή

Νέα δράση αμφίδρομης επικοινωνίας με τίτλο «Αλλάζουμε την καθημερινότητα των κατοίκων στην Αγία Παρασκευή» ανακοίνωσε σήμερα, Παρασκευή 28 Σεπτεμβρίου 2018, η Ομάδα Ενεργών Πολιτών Αλλάζουμε.

Μετά την επιτυχία της πρώτης δράσης, για τον αθλητισμό, η Ομάδα Αλλάζουμε επανέρχεται με κρίσιμα ζητήματα που αφορούν την καθημερινότητα και επηρεάζουν καταλυτικά την ποιότητα ζωής κάθε κατοίκου της Αγίας Παρασκευής.

Κύριο χαρακτηριστικό της δράσης το ότι στηρίζεται σε μεγάλο βαθμό στην επικοινωνία με τους κατοίκους. Ξεκινά με έρευνα, η οποία θα πραγματοποιηθεί σε κεντρικά σημεία της πόλης από τις 29 Σεπτεμβρίου έως τις 10 Οκτωβρίου και συνεχίζεται με θεματικά εργαστήρια ανταλλαγής απόψεων με τη συμμετοχή ειδικών, φορέων της πόλης αλλά και κατοίκων, που θα πραγματοποιηθούν την Κυριακή 14 Οκτωβρίου.

«Με την πρώτη μας δράση, αποδείξαμε πως εννοούμε τη σχέση μας με τους κατοίκους της πόλης μας», τόνισε ο ανεξάρτητος δημοτικός σύμβουλος Αγίας Παρασκευής Γιάννης Μυλωνάκης και στη συνέχεια επισήμανε τα εξής:

«Αλλάζουμε δεν σημαίνει μιλάμε για τους πολίτες. Σημαίνει μιλάμε ΜΕ τους πολίτες. Και η πολύ μεγάλη συμμετοχή τόσο στην πρώτη μας έρευνα, όσο και στα εργαστήρια που ακολούθησαν, αποδεικνύει ότι ο δρόμος που επιλέξαμε είναι σωστός και μπορεί να οδηγήσει στη συνδιαμόρφωση λύσεων που  βελτιώνουν τη λειτουργία του Δήμου και της πόλης μας και κάνουν πιο εύκολη τη ζωή μας.

»Για τη δεύτερη δράση μας, επιλέξαμε αυτό που περισσότερο από κάθε τι άλλο επηρεάζει όλες και όλους μας. Τα ζητήματα της καθημερινότητας.

»Η καθαριότητα, η επάρκεια και η λειτουργία κοινωνικών δομών, η εξυπηρέτηση των δημοτών, η ασφάλεια στην πόλη μας, οι χώροι πράσινου, βρίσκονται στο επίκεντρο της δράσης μας. Αποτυπώνουμε τις απόψεις των συμπολιτών μας για τη σημερινή κατάσταση, μελετούμε καλές πρακτικές, αναζητούμε και προτείνουμε λύσεις που βελτιώνουν την καθημερινότητά μας.

»Καλώ όλες και όλους να πάρουν μέρος στη δράση μας, να καταθέσουν τις απόψεις τους, να αναζητήσουν μαζί μας τις λύσεις που θα κάνουν τη ζωή μας καλύτερη. Γιατί, τίποτα δεν θα αλλάξει, αν δεν το αλλάξουμε εμείς».

Για οποιαδήποτε πληροφορία οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν με την Ομάδα στέλνοντας  email στο [email protected] ή καλώντας στον αριθμό τηλεφώνου 6907 830843, καθώς και να παρακολουθούν τη δραστηριότητα του Αλλάζουμε στο allazoume.gr, στο Facebook, στο instagram και στο YouTube.

Το ερωτηματολόγιο της ομάδας ενεργών πολιτών Αλλάζουμε.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet