Αλλάζουμε – Ενεργοί Πολίτες Αγίας Παρασκευής: Η δημοτική αρχή Ζορμπά βάζει στο «στόχαστρο» και τους Παιδικούς Σταθμούς
Κοινωνία

Αλλάζουμε – Ενεργοί Πολίτες Αγίας Παρασκευής: Η δημοτική αρχή Ζορμπά βάζει στο «στόχαστρο» και τους Παιδικούς Σταθμούς

Δεν θα συμμετάσχει στη διά περιφοράς συνεδρίαση του Δ.Σ. των Παιδικών Σταθμών Δήμου Αγίας Παρασκευής (ΠΑΙΣΔΑΠ), στην οποία θα εξεταστεί η προσφυγή κατά της πρωτόδικης απόφασης που δικαιώνει τους εργαζόμενους του νομικού προσώπου, η παράταξη του Γιάννη Μυλωνάκη, Αλλάζουμε – Ενεργοί Πολίτες Αγίας Παρασκευής.

«Με διά περιφοράς συνεδρίαση στο Δ.Σ. των Παιδικών Σταθμών Δήμου Αγίας Παρασκευής επιχειρεί ο κ. Ζορμπάς να αποσπάσει τη συναίνεση της αντιπολίτευσης στην απόφασή του να ασκήσει έφεση στην πρωτόδικη απόφαση που δικαιώνει δεκάδες εργαζόμενους του Νομικού Προσώπου για την καταβολή δώρων και επιδομάτων. Για ακόμη μια φορά κάνει “κουρέλ“” τις θεσμικές διαδικασίες, χωρίς καμία διάθεση για διάλογο, προσπαθώντας να αποφύγει οποιαδήποτε κριτική και να ακούσει αντίθετες απόψεις, προσπαθώντας να εκβιάσει καταστάσεις» όπως αναφέρει η παράταξη για να προσθέσει:

«Οι εκπρόσωποι της δημοτικής παράταξης ΑΛΛΑΖΟΥΜΕ – Ενεργοί Πολίτες Αγίας Παρασκευής στο Δ.Σ. των ΠΑΙΣΔΑΠ δεν θα συμμετάσχουν στη διά περιφοράς συνεδρίαση για δύο λόγους:

Ο πρώτος είναι ότι αποτελεί πάγια θέση μας, την οποία έχουμε κάνει γνωστή εδώ και μήνες, να μην συμμετέχουμε σε διά περιφοράς συνεδριάσεις, με ελάχιστες εξαιρέσεις, κι αυτές για διαδικαστικά θέματα.

Ο δεύτερος, και σημαντικότερος, είναι ότι αρνούμαστε να αποφασίσουμε μέσω ενός μηνύματος ηλεκτρονικού ταχυδρομείου για ένα τόσο σοβαρό θέμα που απασχολεί δεκάδες εργαζόμενους των Παιδικών Σταθμών.

Είναι φανερό πια ότι ο κ. Ζορμπάς έχει βάλει σκοπό να απαξιώσει τις κοινωνικές δομές της πόλης μας, ώστε αμέσως μετά να προχωρήσει στη διάλυσή τους. Το έκανε με τα δημοτικά ιατρεία, το επιδιώκει με την υπηρεσία καθαριότητας, το συνεχίζει με τους παιδικούς σταθμούς. Θα μας βρει σταθερά απέναντί του, γιατί για εμάς ο Δήμος είναι οι άνθρωποί του. Σε αυτούς επενδύουμε και με αυτούς θα συνεργαστούμε την επομένη των εκλογών για να ξαναδώσουμε στην Αγία Παρασκευή τη δυναμική και τις προοπτικές που της στέρησαν οι μέχρι σήμερα διοικήσεις». 

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet