Αλλάζουμε την Αγία Παρασκευή: Συνέλαβαν τον πρόεδρο του Συλλόγου Κοντόπευκου-Παραδείσου – Στο πλευρό του ο Γ. Μυλωνάκης, απών ο δήμαρχος
Κοινωνία

Αλλάζουμε την Αγία Παρασκευή: Συνέλαβαν τον πρόεδρο του Συλλόγου Κοντόπευκου-Παραδείσου – Στο πλευρό του ο Γ. Μυλωνάκης, απών ο δήμαρχος

Στο Αστυνομικό Τμήμα ξημέρωσε ο πρόεδρος του Περιβαλλοντικού – Πολιτιστικού Συλλόγου Κοντόπευκου-Παραδείσου-Πευκακίων Ανδρέας Αβραμίδης, μετά από καταγγελία κατοίκου για παραβίαση του ωραρίου κοινής ησυχίας στο γλέντι που είχε στηθεί το βράδυ της Παρασκευής 14 Ιουλίου στην πλατεία Μελίνα Μερκούρη στο Κοντόπευκο, όπως ενημερώνει ο ανεξάρτητος δημοτικός συνδυασμός Αλλάζουμε την Αγία Παρασκευή.

Στο πλευρό του προέδρου του συλλόγου, μαζί με άλλους κατοίκους και δημοτικούς συμβούλους, βρέθηκε και ο επικεφαλής της παράταξης Γιάννης Μυλωνάκης, «καταβάλλοντας προσπάθειες για την απελευθέρωσή του (σ.σ. του προέδρου), κάτι που τελικώς επιτεύχθηκε το πρωί του Σαββάτου» όπως αναφέρεται στη σχετικη ανακοίνωση.

«Ωστόσο», για άλλη μια φορά τονίζει η παράταξη, «αρνητική εντύπωση έκανε η παντελής απουσία του δημάρχου και οποιουδήποτε άλλου εκπροσώπου της δημοτικής αρχής, παρά τις επανειλημμένες προσπάθειες επικοινωνίας που έγιναν. Κι αυτό παρά το γεγονός ότι η εκδήλωση γινόταν με τη συνδιοργάνωση του Δήμου Αγίας Παρασκευής και, μάλιστα, σε αυτήν συμμετείχε και το τμήμα παραδοσιακών χορών του Πολιτιστικού και Αθλητικού Οργανισμού του Δήμου – ΠΑΟΔΑΠ».

«Μάλλον, ο κ. Ζορμπάς και η διοίκησή του έχουν ήδη παραδώσει τα κλειδιά του Δήμου, πριν ακόμη ολοκληρωθεί η θητεία τους…» καταλήγει η παράταξη στην ανακοίνωσή της.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet