ΑΛΛΑΖΟΥΜΕ: Ο χρόνος στον Τσακό Αγίας Παρασκευής έχει «σταματήσει» στο 2010
Κοινωνία

ΑΛΛΑΖΟΥΜΕ: Ο χρόνος στον Τσακό Αγίας Παρασκευής έχει «σταματήσει» στο 2010

Ο υποψήφιος δήμαρχος Αγίας Παρασκευής Γιάννης Μυλωνάκης και τα μέλη της Κίνησης Ενεργών Πολιτών Αγίας Παρασκευής ΑΛΛΑΖΟΥΜΕ βρέθηκαν την Κυριακή 19 Μαΐου στον Τσακό, για να συζητήσουν με τους κατοίκους προτάσεις και προβληματισμούς για την πόλη της Αγίας Παρασκευής, στο πλαίσιο της δράσης «Μιλάμε με τις γειτονιές».

Κοινή διαπίστωση ήταν ότι ο χρόνος στον Τσακό έχει «σταματήσει» στο 2010, καθώς έκτοτε κανείς δεν έχει καταφέρει να δώσει ολοκληρωμένες λύσεις σε καίρια ζητήματα που απασχολούν την περιοχή και τους κατοίκους, αναφέρει η παράταξη στην ανακοίνωσή της, φέρνοντας ως παραδείγματα το Κολυμβητήριο, το ακίνητο «Μακρή», το οικοδομικό τετράγωνο 118 κ.ά.

Ο επικεφαλής του συνδυασμού, Γ. Μυλωνάκης, τόνισε ότι δέσμευση της Κίνησης Ενεργών Πολιτών Αγίας Παρασκευής είναι αυτό να αλλάξει.

«Το στοίχημα είναι να υπάρξει αλλαγή νοοτροπίας και να κλείσουμε την πόρτα στο παλιό, και λέγοντας παλιό δεν αναφερόμαστε στην ηλικία, αλλά στην προσέγγιση και το σκεπτικό» είπε χαρακτηριστικά και πρόσθεσε: «Όχι άλλες χαμένες ευκαιρίες για την πόλη εξαιτίας της ελλιπέστατης διαχείρισης της δημοτικής αρχής. Απαιτούνται συγκεκριμένες ενέργειες οι οποίες είναι δύσκολες, αλλά όχι και ακατόρθωτες. Χρειάζεται όμως όρεξη, όραμα και διοικητική εμπειρία, όλα αυτά δηλαδή που διαθέτουν τα μέλη του ΑΛΛΑΖΟΥΜΕ».

Κλείνοντας, ο υποψήφιος δήμαρχος Αγίας Παρασκευής, απευθυνόμενος στους κατοίκους του Τσακού, δεσμεύτηκε:

« Αν μας εμπιστευτείτε και μας δώστε την Κυριακή 26 Μαΐου την ευκαιρία, μπορούμε να σας αποδείξουμε ότι δεν θέλουμε την καρέκλα, αλλά στόχος μας είναι να αναπνεύσει επιτέλους η Αγία Παρασκευή και να γίνει μια πόλη σύγχρονη, ανοιχτή, ανθρώπινη και ασφαλής για όλους».

Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν εκ μέρους του Συλλόγου Κατοίκων Τσακού ο Παναγιώτης Πανουτσακόπουλος,  πρόεδρος, ο Βασίλης Σαββίδης, πρώην πρόεδρος, η Ιωάννα Κουτσουρά, γραμματέας και πρώην δημοτική σύμβουλος και η Μαίρη Αρίδα, έφορος, καθώς και η Κατερίνα Θεοδωράκη, πρόεδρος του Συλλόγου Κρητών και Φίλων Κρήτης Αγ. Παρασκευής, ο Βασίλης Γιαννακόπουλος, πρώην δήμαρχος Αγίας Παρασκευής, οι δημοτικοί σύμβουλοι Κώστας Κρητικίδης, Ελισάβετ Πετσατώδη, Κώστας Χατζηανδρέου και Άννα Γάκη, καθώς και οι υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι Μυρσίνη Ζαφειράκη, Πέτρος Διακογιάννης, Βασίλης Κάκκος, Δημήτρης Καλόγριας, Ορέστης Κύρτσης, Γιάννης Λαβδιώτης, Ηλίας Μπακόλας, Τάνια Νικολούλια, Απόστολος Παναγιώτου, Χρήστος Πένητας, Λαμπρινή Σιούλα και Μάκης Τάρλας.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet