Αλ. Μουστόγιαννης: Άλλη μια φαρσοκωμωδία στο Δ.Σ. Αγίας Παρασκευής με πρωταγωνιστή τον δήμαρχο
Κοινωνία

Αλ. Μουστόγιαννης: Άλλη μια φαρσοκωμωδία στο Δ.Σ. Αγίας Παρασκευής με πρωταγωνιστή τον δήμαρχο

Στη χθεσινή (8/12) συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου αναφέρεται ο επικεφαλής της δημοτικής παράταξης Αγία Παρασκευή Μια Γενιά Μπροστά, Αλ. Μουστόγιαννης, ο οποίος τονίζει ότι η αντιπολίτευση καταψήφισε τη δημιουργία μπαλονιού στο 3ο Λύκειο.

Μάλιστα, ο κ. Μουστόγιαννης τονίζει ότι ο δήμαρχος, Β. Ζορμπάς, «άρχισε να ξεστομίζει διάφορα επίθετα εντός του Δ.Σ.», ενώ υπογραμμίζει ότι «ο κατήφορος της παράταξης του δημάρχου έχει αντίκτυπο και στην πόλη».

Ειδικότερα, ο κ. Μουστόγιαννης αναφέρει στην ανακοίνωσή του:

«Για ακόμη μια φορά χθες στη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου της πόλης μας διαδραματίστηκε μια φαρσοκωμωδία με τον γνωστό ενορχηστρωτή δήμαρχο, Β. Ζορμπά, και πρωταγωνιστές κάποιους κομπάρσους οι οποίοι είπαν να συστηθούν στην πόλη μας.

Αρχικά και για ένα τετράωρο προσπαθούσαν να μας πείσουν ότι η λύση για να αρχίσει να αναπτύσσεται ο αθλητισμός στην πόλη μας είναι ένα μπαλόνι αξίας 500.000 ευρώ, του οποίου η εισήγηση μας ήρθε τέσσερις ώρες πριν τη συνεδρίαση.

Προφανώς η αντιπολίτευση ακούγοντας και την Ένωση Γονέων το αποτρέψαμε και το καταψηφίσαμε.

Στη συνέχεια ο γνωστός υβριστής και μόνιμος αρχηγός των φασαριών εντός Δημοτικού Συμβουλίου άρχισε να ξεστομίζει διάφορα επίθετα προς όλους και με την απίθανη ανοχή της προέδρου του Δ.Σ., η οποία άφηνε δημοτικούς συμβούλους να βρίζουν και να απαξιώνουν άλλους συναδέλφους.

Προφανώς και το καλοστημένο παιχνίδι σε κάθε συνεδρίαση έχει τον σκοπό του.

Θα τον παρακαλέσω μέχρι το υπόλοιπο της θητείας του να παραμείνει σοβαρός, να σταματήσει να προκαλεί και να βρίζει όποιον του αντιπαρατίθεται με πολιτικό πολιτισμό. Λίγο έμεινε, θα περάσει. Η πόλη θα απεμπλακεί το 2023 από τη χειρότερη διοίκηση που πέρασε ποτέ από τον Δήμο μας».

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet