Αλ. Μουστόγιαννης: Επιλεκτική ενημέρωση και στο θέμα του κορωνοϊού κ. Ζορμπά;
Κοινωνία

Αλ. Μουστόγιαννης: Επιλεκτική ενημέρωση και στο θέμα του κορωνοϊού κ. Ζορμπά;

Για «επιλεκτική ενημέρωση» και αποκλεισμό του από τις επαφές της δημοτικής αρχής με τις παρατάξεις για το θέμα της πανδημίας του κορωνοϊού κάνει λόγο ο επικεφαλής της δημοτικής παράταξης «Αγία Παρασκευή Μια Γενιά Μπροστά».

Ο δημοτικός Αλέξανδρος Μουστόγιαννης σημειώνει σε ανακοίνωσή του ότι, μεταξύ άλλων, υπήρξε αντιδήμαρχος που ενημέρωση τους επικεφαλής σχετικά με το πρόγραμμα «Βοήθεια στο Σπίτι», αγνοώντας προκλητικά τον ίδιο.

Ειδικότερα, ο κ. Μουστόγιαννης αναφέρει:

Εδώ και και παρά πολλές μέρες περνάμε μια πολύ μεγάλη κρίση με την εξάπλωση αυτού του θανατηφόρου ιού. Ως δημοτική παράταξη στηρίξαμε τη δημοτική αρχή στα μέτρα που πήρε και, πάνω από όλα, υιοθετήσαμε και προβάλλαμε το «μένουμε σπίτι».

Η δημοτική αρχή μάς έχει εκπλήξει όμως με τη θεσμική της στάση. Συγκεκριμένα, μάθαμε ότι ο αρμόδιος αντιδήμαρχος Κοινωνικής Πολιτικής επικοινώνησε με τους επικεφαλής των παρατάξεων για να τους ενημέρωσει για το πρόγραμμα «Βοήθεια στο Σπίτι» εκτός από εμένα προσωπικά.

Γιατί ακόμα και τώρα κάνουν διαχωρισμούς; Δεν μπορούν να είναι ενωτικοί; Εκμεταλλεύτηκαν τη στήριξή μας, αντί να προσπαθήσουν να είμαστε όλοι ενωμένοι; Ο δήμαρχος της πόλης τι λέει; Συμφωνεί;

Θα περιμέναμε από τον κ. Ζορμπά τόσες μέρες να κάνει επίσης το αυτονόητο, να συγκαλέσει τηλεδιάσκεψη ανάμεσα στους επικεφαλής των παρατάξεων και να γίνεται ενημέρωση πάνω σε αυτό δύσκολο θέμα που έχει προκύψει. Τον ενημερώνουμε ότι το κάνουν σχεδόν όλοι οι δήμαρχοι.

Επιτέλους, η δημοτική αρχή να συμμορφωθεί και να μην κάνει επιλεκτική συναίνεση και να ασκήσει τις θεσμικές της υποχρεώσεις.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet