Αλ. Μουστόγιαννης: Θα συνεχίζουμε να αγωνιζόμαστε για τα προβλήματα της πόλης προτάσσοντας το συμφέρον των πολιτών
Κοινωνία

Αλ. Μουστόγιαννης: Θα συνεχίζουμε να αγωνιζόμαστε για τα προβλήματα της πόλης προτάσσοντας το συμφέρον των πολιτών

Ότι η παράταξη Αγία Παρασκευή Μια Γενιά Μπροστά θα συνεχίσει να αγωνίζεται για τα προβλήματα της πόλης, προτάσσοντας το συμφέρον των πολιτών, τονίζει ο επικεφαλής Αλέξανδρος Μουστόγιαννης, με αφορμή τα γεγονότα που διαδραματίζονται σχετικά με την ανέγερση του νέου δημαρχείου.

Ειδικότερα, ο Αλ. Μουστόγιαννης αναφέρει:

«Τις τελευταίες μέρες παρακολουθούμε τα γεγονότα που διαδραματίζονται σχετικά με την ανέγερση του νέου δημαρχείου της πόλης μας.

Με έγγραφο του ο εργολάβος του έργου έκανε αίτημα διάλυσης της σύμβασης για τους λόγους που έγιναν γνωστοί. Επιλέξαμε σαν παράταξη να μην λειτουργήσουμε εν βρασμώ και βγάλουμε ανακοίνωση καταγγέλλοντας και ταυτόχρονα λαϊκίζοντας με ένα τέτοιο σοβαρό θέμα που αφορά ολόκληρη την πόλη.

Περιμέναμε να ακούσουμε την επίσημη τοποθέτηση του δημάρχου και τις προθέσεις του και ταυτόχρονα κινηθήκαμε άμεσα και πραγματοποιήσαμε συνάντηση τόσο με τον περιφερειάρχη Αττικής Γιώργο Πατούλη που χρηματοδοτεί το έργο, όσο και με τον Άδωνι Γεωργιάδη, υπουργό Ανάπτυξης & Επενδύσεων για να σταθεί αρωγός ώστε όταν του ζητηθεί η βοήθεια να είναι παρών.

Θα συνεχίζουμε να αγωνιζόμαστε για τα προβλήματα της πόλης προτάσσοντας το συμφέρον των πολιτών και σύντομα από νέο μετερίζι θα δείξουμε ότι μπορούμε να τα καταφέρουμε καλύτερα».

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet