Αναβάλλεται η παράσταση διαμαρτυρίας για τη δυσοσμία στο Κοντόπευκο
Φωτογραφία: freepik.com
Κοινωνία

Αναβάλλεται η παράσταση διαμαρτυρίας για τη δυσοσμία στο Κοντόπευκο

Αναβάλλεται λόγω των έντονων καιρικών φαινομένων η παράσταση διαμαρτυρίας για τη δυσοσμία στο Κοντόπευκο, η οποία είχε προγραμματιστεί για σήμερα 28 Νοεμβρίου, στις 20:00, από τον Σύλλογο Κοντόπευκου – Παραδείσου Πευκακίων Αγίας Παρασκευής.

Ο Σύλλογος επισημαίνει ότι η ασφάλεια των κατοίκων παραμένει προτεραιότητα, ενώ η κινητοποίηση δεν ακυρώνεται, απλώς μετατίθεται σε μεταγενέστερη ημερομηνία.

Όπως αναφέρει ο Σύλλογος η δράση θα πραγματοποιηθεί μετά τις εκλογές του Συλλόγου Κατοίκων, ώστε να συμμετέχουν όλοι οι δημότες και να καταστεί σαφές ότι η αντιμετώπιση της δυσοσμίας αποτελεί πρώτη προτεραιότητα για την τοπική κοινωνία. Οι κάτοικοι τονίζουν ότι δεν θα επιτρέψουν το ζήτημα να «μείνει στο συρτάρι» μέχρι το επόμενο καλοκαίρι, όταν η κατάσταση γίνεται ανυπόφορη και απειλεί τη δημόσια υγεία.

Παράλληλα, καλούν την ΕΥΔΑΠ, την Περιφέρεια Αττικής και τον Δήμο Αγίας Παρασκευής να καταθέσουν συγκεκριμένες, ολοκληρωμένες και δεσμευτικές προτάσεις για την οριστική επίλυση του προβλήματος.

Τέλος, ο Σύλλογος τονίζει ότι οι κάτοικοι του Κοντόπευκου παραμένουν σε επαγρύπνηση, έτοιμοι να συνεχίσουν τις δράσεις τους μέχρι την πλήρη αντιμετώπιση του ζητήματος.

Σχετικά άρθρα

Enypografa.gr © 2014 - 2025
Powered by Wisenet