Ανακύκλωση φυσικών χριστουγεννιάτικων δένδρων από τον Δήμο Αγίας Παρασκευής
Κοινωνία

Ανακύκλωση φυσικών χριστουγεννιάτικων δένδρων από τον Δήμο Αγίας Παρασκευής

Η Διεύθυνση Καθαριότητας του Δήμου Αγίας Παρασκευής προχωρά στην περισυλλογή των φυσικών χριστουγεννιάτικων δένδρων και τη μεταφορά τους για ανακύκλωση στο Εργοστάσιο Μηχανικής Ανακύκλωσης και Κομποστοποίησης (ΕΜΑ).

Εκεί μέσω της κομποστοποίησης θα μετατραπούν σε λίπασμα, με σκοπό να επιστρέψουν στο φυσικό τους περιβάλλον.

Η δημοτική αρχή αναφέρει σχετικά:

«Η πιο συνηθισμένη εικόνα που παρατηρούμε στους δρόμους, μετά το πέρας των εορτών, είναι αυτή των πεταμένων χριστουγεννιάτικων δέντρων. Μία εικόνα που δεν τιμά καθόλου ούτε εμάς τους ίδιους, αλλά ούτε και την πόλη της Αγίας Παρασκευής.

Παρακαλούνται οι κάτοικοι της πόλης μας που φέτος τα Χριστούγεννα στόλισαν αληθινό δένδρο να επικοινωνήσουν με την αρμόδια υπηρεσία του Δήμου για να κλείσουν ραντεβού για την περισυλλογή του δένδρου τους».

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να καλούν στα κάτωθι τηλέφωνα (Διεύθυνση Καθαριότητας):

  • 210 6390340
  • 210 6082432

Οι άνθρωποι του Δήμου θα περάσουν τη συγκεκριμένη ώρα και ημέρα στο σημείο που έχει οριστεί προκειμένου να συλλέξουν το αφημένο έλατο, ακόμα και αν εκείνη την ώρα οι ιδιοκτήτες απουσιάζουν.

«Ας συμβάλλουμε όλοι για ένα πιο καθαρό περιβάλλον, με σεβασμό στη φύση και στις επόμενες γενιές. Σας ευχαριστούμε εκ των προτέρων για τη συνεργασίας σας και σας ευχόμαστε καλή χρονιά» σημειώνει η δημοτική αρχή.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet