Αντιπροσωπεία του Δήμου Γεροσκήπου Πάφου στην Αγία Παρασκευή
Κοινωνία

Αντιπροσωπεία του Δήμου Γεροσκήπου Πάφου στην Αγία Παρασκευή

Αντιπροσωπεία του αδελφοποιημένου με τον Δήμο Αγίας Παρασκευής Κυπριακού Δήμου της  Γεροσκήπου Πάφου με επικεφαλής τον δήμαρχο Μιχάλη Παυλίδη πραγματοποίησε επίσκεψη στην πόλης της Αγίας Παρακευής από την Παρασκευή 1η έως την Κυριακή 3 Δεκεμβρίου 2017.

Αντιπροσωπεία του Δήμου Γεροσκήπου Πάφου επισκέφθηκε τον Δήμο Αγίας Παρασκευής

Σκοπός της επίσκεψης και των συνομιλιών που ακολούθησαν με τον δήμαρχο Γιάννη Σταθόπουλο και αντιπροσωπεία της Επιτροπής Αδελφοποίησης του Δήμου Αγίας Παρασκευής, αποτελούμενη από την πρόεδρό της, Χρ. Κολώνια, δημοτική σύμβουλο, τη γραμματέα Α. Στεργίου και το μέλος Β. Τουράπη, ήταν η ανανέωση της συνεργασίας και η ενίσχυση της φιλίας των δύο Δήμων ενόψει και της συμπλήρωσης το 2018 20 χρόνων Αδελφοποίησης, που θα γιορταστεί στην πόλη.

Το Σάββατο 2 Δεκεμβρίου η κυπριακή αντιπροσωπεία επισκέφθηκε τη Δημοτική Βιβλιοθήκη Αγίας Παρασκεύης – Μουσείο «Αλέκος Κοντόπουλος» όπου την υποδέχθηκε η πρόεδρος Τερψ. Γκιόκα δημοτική σύμβουλος. Ακολούθησε ξενάγηση σε όλους τους χώρους της Βιβλιοθήκης και του Μουσείου, καθώς και αναλυτική παρουσίαση του έργου, αλλά και καλών πρακτικών του Νομικού Προσώπου. Το απόγευμα της ίδιας μέρας η αντιπροσωπεία επισκέφθηκε το χριστουγεννιάτικο σπιτάκι της κεντρικής πλατείας Αγίας Παρασκευής όπου την υποδέχθηκαν ο δήμαρχος και η αντιπροσωπεία της Επιτροπής Αδελφοποίησης, οι αντιδήμαρχοι Παν. Γκόνης και Σπ. Παπαγεωργίου και ο δημοτικός σύμβουλος  Αλεξ. Μουστόγιαννης.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet