Αποκριάτικη καρναβαλική παρέλαση στην Αγία Παρασκευή
Κοινωνία

Αποκριάτικη καρναβαλική παρέλαση στην Αγία Παρασκευή

Τη 2η Αποκριάτικη Καρναβαλική Παρέλαση διοργανώνει την Κυριακή 18 Φεβρουαρίου 2018 ο Δήμος Αγίας Παρασκευής με τη συνεργασία των συλλόγων και φορέων της πόλης.

Καρναβάλι στην Αγία Παρασκευή

Όπως σημειώνεται σε ανακοίνωση του Δήμου, «η φετινή παρέλαση, όπως όλα δείχνουν θα ξεπεράσει σε συμμετοχή, κέφι, ρυθμό και φαντασία την εκπληκτική περσινή, που ήταν η πρώτη και στην οποία συμμετείχαν χιλιάδες καρναβαλιστές».

Η γιορτή θα ξεκινήσει στις 11:00 π.μ. με συγκέντρωση των καρναβαλιστών στην πλατεία Άι Γιάννη, όπου θα μοιράζονται στα παιδιά σερπαντίνες, ντέφια, χαρτοπόλεμος κ.ά.

Στις 12:00 θα ξεκινήσει η μεγάλη παρέλαση αρμάτων, θεματικών ομάδων και μασκαρεμένων. Η παρέλαση θα κινηθεί κατά μήκος της οδού Αγίου Ιωάννου και θα τερματίσει στο θεατράκι της κεντρικής πλατείας, όπου θα γίνει αποκριάτικο πάρτι με μουσική, χορό και κεράσματα για όλους.

Στην παρέλαση θα πάρουν μέρος οι Σύλλογοι της πόλης, οι «Κουδουνάτοι» από το Μεσότοπο Λέσβου, σχολεία και παρέες καρναβαλιστών, με άρματα και θεματικές ομάδες καθώς και πλήθος μεταμφιεσμένων.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet