Απολογισμός έργου ΕΚΕΨΥΕ στον Δήμο Αγίας Παρασκευής
Κοινωνία

Απολογισμός έργου ΕΚΕΨΥΕ στον Δήμο Αγίας Παρασκευής

Tο πρωί της Τρίτης 28 Μαρτίου, στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου του δημαρχείου Αγίας Παρασκευής, πραγματοποιήθηκε ο απολογισμός του έργου του Ελληνικού Κέντρου Ψυχικής Υγιεινής και Ερευνών για το 2020-2021, παρουσία του δημάρχου της πόλης και μέλος του Δ.Σ. του ΕΚΕΨΥΕ Βασίλη Ζορμπά και της υφυπουργού Υγείας Ζωής Ράπτη.

Την παρουσίαση έκανε ο πρόεδρος του ΕΚΕΨΥΕ Δημήτρης Κόντης, ενώ μεταξύ των παρισταμένων ήταν και ο αντιδήμαρχος διοίκησης Γιάννης Αργυρός, ο αντιδήμαρχος Τεχνικών Υπηρεσιών Βασίλης Σάρκουλας και ο γενικός γραμματέας του Δήμου Μάκης Χάρχαρος.

Κατά τη διάρκεια της παρουσίασης, μεταξύ άλλων, ο δήμαρχος Β. Ζορμπάς, δήλωσε:

«Είμαι πολύ χαρούμενος που ο Δήμος Αγίας Παρασκευής φιλοξενεί σήμερα το ΕΚΕΨΥΕ και όλους τους ανθρώπους που… τρέχουν το Κέντρο και μέσα από πολλή δουλειά και μεγάλες προσπάθειες έχουν καταφέρει τόσο σπουδαία πράγματα στον τομέα της ψυχικής υγείας.

Ως γιατρός, αλλά και ως μέλος του Δ.Σ. του Κέντρου, θέλω να σταθώ στον κομβικό ρόλο του ακόμα και στη σημερινή εποχή. Έναν ρόλο που αφορά κυρίως όλους τους συνανθρώπους μας, στους οποίους οφείλουμε να παρέχουμε υπηρεσίες ψυχικής υγείας υψηλού επιπέδου. Υπηρεσίες πρόληψης και ψυχοθεραπείας, ανεξαρτήτως της οικονομικής τους κατάστασης και χωρίς προκαταλήψεις.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet