Απολογισμός Νίκου Ζόμπολα στην αντιδημαρχία Νεολαίας Δήμου Αγίας Παρασκευής
Κοινωνία

Απολογισμός Νίκου Ζόμπολα στην αντιδημαρχία Νεολαίας Δήμου Αγίας Παρασκευής

Σε έναν «μίνι» απολογισμό της αντιδημαρχίας του στον τομέα της Νεολαίας της Αγίας Παρασκευής προχωρά ο Νίκος Ζόμπολας, «ως πολιτικά προϊστάμενος τα τελευταία 3 χρόνια μιας νέας αντιδημαρχίας και από τις ελάχιστες αντιδημαρχίες Νεολαίας σε όλη την Ελλάδα», όπως αναφέρει χαρακτηριστικά.

«Ως άμμισθος αντιδήμαρχος επί 3 χρόνια θεωρώ και τον εαυτό μου εθελοντή της πολιτικής. Προσπαθήσαμε να έρθουμε σε επικοινωνία με τους νέους, σε μια δύσκολη εποχή, σε μια εποχή προκλήσεων για τους νέους, σε μια μεταβατική εποχή με υψηλή ανεργία νέων. Είναι σε όλους γνωστό ότι η συγκεκριμένη κοινωνική ομάδα βάλλεται από παντού την τελευταία δεκαετία και είναι δύσκολα προσβάσιμη πολιτικά. Την χαρακτηρίζω ως ευπαθή κοινωνική ομάδα της εποχής μας» αναφέρει ο αντιδήμαρχος, ενώ σε άλλο σημείο της αναφορά τους σημειώνει:

«Ευχαριστώ θερμά προσωπικά όλους τους φορείς που συνεργάστηκα μέχρι σήμερα, τα λύκεια της πόλης μας και τους αξιόλογους διευθυντές τους (θα πρέπει να γνωρίζουμε ότι έχουμε από τα καλύτερα σχολεία στην Αττική και κυρίως σε έμψυχο δυναμικό), τους φορείς γονέων, τους φορείς του αθλητισμού της πόλης μας, τις υπηρεσίες του δήμου και αρκετούς εργαζόμενους του δήμου που κοπιάζουν για την πόλη μας αφανώς, αρκετούς οργανισμούς που δραστηριοποιούνται στην πόλη μας και βεβαίως τον δήμαρχό μας Βασίλη Ζορμπά, που αν δεν ήταν αυτός δεν θα είχαμε ξεκινήσει καν να κάνουμε τόσα πράγματα για τους νέους και τον ΓΓ του δήμου μας, που με βοηθάει γραφειοκρατικά, τον Δρ. Μιλτιάδη Κύρκο και φυσικά όλους τους συναδέλφους δημοτικούς συμβούλους».

Διαβάστε τον απολογισμό του αντιδημάρχου Νεολαίας Δήμου Αγίας Παρασκευής:

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet