Απονομή πιστοποιητικών για τους… διά βίου μαθητές
Κοινωνία

Απονομή πιστοποιητικών για τους… διά βίου μαθητές

Ο Δήμος Αγίας Παρασκευής πραγματοποιεί εκδήλωση απονομής πιστοποιητικών παρακολούθησης σε δημότες που παρακολούθησαν μαθήματα στο Κέντρο Διά Βίου Μάθησης του Δήμου, την Τετάρτη 14 Μαΐου, στις 17:00, στο 2ο Λύκειο Αγίας Παρασκευής. Διπλώματα θα απονεμηθούν, προς το παρόν, στους συμμετέχοντες στα 22 τμήματα που έχουν ολοκληρωθεί, όπως φαίνεται στην ανακοίνωση που ακολουθεί.

Από τον Οκτώβριο του 2013, όταν και ξεκίνησε τη λειτουργία του το Κέντρο Διά Βίου Μάθησης του Δήμου Αγίας Παρασκευής, έχουν ολοκληρωθεί με επιτυχία πάνω από 30 τμήματα εκπαίδευσης σε διάφορες θεματικές ενότητες.

Μέχρι το τέλος την εκπαιδευτικής περιόδου υπολογίζουμε πως θα έχουν ολοκληρωθεί συνολικά περίπου 50 τμήματα εκπαίδευσης τα οποία θα έχουν καλύψει τις ανάγκες περίπου 700 δημοτών που έκαναν αίτηση για να συμμετάσχουν στα νέα προγράμματα Εκπαίδευσης Ενηλίκων τα οποία πραγματοποιεί ο Δήμος Αγίας Παρασκευής και το υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων (διά της Γενικής Γραμματείας Διά Βίου Μάθησης και του Ιδρύματος Νεολαίας και Διά Βίου Μάθησης).

Το εν λόγω έργο εντάσσεται στο Επιχειρησιακό Πρόγραμμα Εκπαίδευση και Διά Βίου Μάθηση του υπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων, με τίτλο Πράξεων «Κέντρα Διά Βίου Μάθησης – Προγράμματα Τοπικής Εμβέλειας» ΑΠ7 και «Κέντρα Διά Βίου Μάθησης – Προγράμματα Τοπικής Εμβέλειας» ΑΠ8 και συγχρηματοδοτείται από το ΕΚΤ (Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο) και το Ελληνικό Δημόσιο.

Με μεγάλη χαρά λοιπόν σας ανακοινώνουμε ότι την Τετάρτη 14 Μαΐου 2014 και ώρα 17:00, στον χώρο του 2ου Λυκείου Αγίας Παρασκευής, όπου πραγματοποιούνται και τα μαθήματα του προγράμματος, θα γίνει εκδήλωση κατά την οποία θα απονεμηθούν τα πιστοποιητικά παρακολούθησης για τα 22 πρώτα τμήματα που ολοκληρώθηκαν. Οι απόφοιτοι των συγκεκριμένων τμημάτων θα ενημερωθούν τηλεφωνικά απο τον Δήμο.

Σχετικά άρθρα

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet