Αποστολή βοήθειας από τον Δήμο Αγ. Παρασκευής στους πρόσφυγες στο Γαλάτσι
Κοινωνία

Αποστολή βοήθειας από τον Δήμο Αγ. Παρασκευής στους πρόσφυγες στο Γαλάτσι

Αντιπροσωπεία του Δήμου Αγίας Παρασκευής επισκέφθηκε σήμερα, Πέμπτη 8 Οκτωβρίου 2015, τον αθλητικό χώρο στον Δήμο Γαλατσίου όπου φιλοξενούνται περίπου 900 πρόσφυγες και παρέδωσε τρόφιμα και ρούχα.

Η αντιπροσωπεία αποτελείτο από τον δήμαρχο Αγίας Παρασκευής Γιάννη Σταθόπουλο, τον πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου Γεράσιμο Βλάχο, τον πρόεδρο του ΠΑΟΔΑΠ Σωτήρη Παπαμιχαήλ, τη δημοτική σύμβουλο Χρύσα Κολώνια, την υπάλληλο της Κοινωνικής Υπηρεσίας Λύβ. Κανέλου και την εθελόντρια-υπεύθυνη του Μαγειρείου Κων. Μανωλόπουλου.

Κατά τη διάρκεια της επίσκεψής της η αντιπροσωπεία του Δήμου συναντήθηκε με τον αντιδήμαρχο Γαλατσίου Μάνο Ελευθερίου και τον δημοτικό σύμβουλο Γιάννη Οικονόμου, οι οποίοι επιβεβαίωσαν ότι επιτεύχθηκαν και διατηρούνται σταθερά από την πρώτη στιγμή, πολύ καλές συνθήκες καθαριότητας, οργάνωσης και διαβίωσης, όπως και ότι η ανταπόκριση του κόσμου, την οποία και η δημοτική αρχή Αγίας Παρασκευής διαπιστώνει καθημερινά στην Αγία Παρασκευή, είναι άμεση και εξαιρετικά συγκινητική.

Η δράση αυτή αποτελεί την έβδομη αποστολή ανθρωπιστικής βοήθειας του Δήμου Αγίας Παρασκευής σε πρόσφυγες που έχουν καταλύσει στην Αθήνα.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet