Απρόσκοπτα συνεχίζουν τα Δημοτικά Ιατρεία Αγίας Παρασκευής – 703 ραντεβού το τελευταίο τρίμηνο
Κοινωνία

Απρόσκοπτα συνεχίζουν τα Δημοτικά Ιατρεία Αγίας Παρασκευής – 703 ραντεβού το τελευταίο τρίμηνο

Την στιγμή που ολόκληρη η χώρα βιώνει τις συνέπειες της πανδημίας του κορωνοϊού (κοινωνικές, οικονομικές, ψυχολογικές) οι δομές της Κοινωνικής Πολιτικής του Δήμου Αγίας Παρασκευής συνεχίζουν απρόσκοπτα και με ακόμα πιο έντονους ρυθμούς το έργο τους, όπως αναφέρει η δημοτική αρχή.

Σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση, σύσσωμη η διεύθυνση Κοινωνικής Πολιτικής βρίσκεται στο πλευρό και την υπηρεσία των δημοτών, έτσι ώστε να μη λείψει τίποτα από κανέναν.

Επισκεψιμότητα Δημοτικών Ιατρείων

Σημαίνοντα ρόλο στην καταπολέμηση όλων των συνεπειών που έχει φέρει η πανδημία του κορωνοϊού, όλο αυτό το διάστημα, έχουν παίξει τα Δημοτικά Ιατρεία Αγίας Παρασκευής, επισημαίνει η διοίκηση, προσθέτοντας ότι το έργο των οποίων, ειδικά αυτή την περίοδο, είναι ακόμα μεγαλύτερο, με το επιστημονικό προσωπικό που τα υπηρετεί να είναι στην πρώτη γραμμή της «μάχης» και να βρίσκεται στο πλευρό των δημοτών οποιαδήποτε στιγμή.

Είναι χαρακτηριστικό πως από τον Σεπτέμβριο μέχρι και σήμερα τα ραντεβού των Δημοτικών Ιατρείων παρουσιάζουν συνεχόμενη αύξηση (οφθαλμίατρος, ψυχολόγος, διαιτολόγος, δερματολόγος, λογοθεραπεύτρια, φυσιοθεραπείες, ιατρός εργασίας), όπως σημειώνει η δημοτική αρχή.

Το τελευταίο τρίμηνο, τα δύο Δημοτικά Ιατρεία Αγίας Παρασκευής ανταποκρίθηκαν σε συνολικά 703 ραντεβού δημοτών (387 και 316), σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet