Από ένα φυτό φύτεψαν και υιοθέτησαν τα παιδιά του 7ου Παιδικού Σταθμού Δήμου Αγίας Παρασκευής
Κοινωνία

Από ένα φυτό φύτεψαν και υιοθέτησαν τα παιδιά του 7ου Παιδικού Σταθμού Δήμου Αγίας Παρασκευής

Γεράνια, μαργαρίτες και αγγελικές, λεβάντες, αρμπαρόριζες και δεντρολίβανα και άλλα αρωματικά και καλλωπιστικά φυτά φύτεψαν με τα χεράκια τους τα παιδάκια του 7ου Παιδικού Σταθμού Δήμου Αγίας Παρασκευής στην οδό Τρωάδος, σύμφωνα με τη διοίκηση, η οποία επισημαίνει ότι «αμέριστοι συμπαραστάτες στην προσπάθειά τους αυτή, τα μέλη του πάντα πρόθυμου και υπεύθυνου εκπαιδευτικού προσωπικού του σταθμού».

Ειδικότερα, όπως αναφέρει η σχετική ανακοίνωση, την «πράσινη» δράση οργάνωσε η άμισθη σύμβουλος του δημάρχου, Βασίλη Ζορμπά, στο Περιβάλλον και το Πράσινο κ. Βάνα Ηλιάδου, με την άψογη συνεργασία του ιδίου, της αντιδημάρχου Περιβάλλοντος και Καθαριότητος, κ. Ελένης Δάβαρη, καθώς και της προέδρου των ΠΑΙΣΔΑΠ, κ. Ηλέκτρας Αντωνοπούλου-Πανάγου.

Η δημοτική αρχή σημειώνει ότι τα παιδιά αφού φύτεψαν λουλούδια και βότανα, με την επίβλεψη των εκπαιδευτικών και των κηπουρών, «υιοθέτησαν» από ένα φυτό το καθένα, τοποθετώντας στις ρίζες τους καρφωτά και κρεμαστά ταμπελάκια, επάνω στα οποία έγραψαν τα όνοματά τους.

«Την πολύτιμη βοήθεια τους στη δράση έδωσαν με τη συμμετοχή τους οι πολύπειροι κηπουροί, γεωπόνοι και τεχνικοί του Πρασίνου της πόλη μας οι οποίοι προετοίμασαν το έδαφος του αύλειου χώρου για την φύτευση 70 περίπου βοτάνων και καλλωπιστικών φυτών. Μάλιστα, στο τέλος της δράσης τοποθετήθηκε και σύστημα αυτόματου ποτίσματος» συμπληρώνει η διοίκηση.

Κατά την διάρκεια της δράσης τηρήθηκαν αυστηρά όλα τα μέτρα προστασίας κατά της εξάπλωσης της Covid-19, καταλήγει η σχετική ανακοίνωση.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet