Αφίσες κατά του δημάρχου Β. Ζορμπά για την πλατεία Άη Γιάννη
Κοινωνία

Αφίσες κατά του δημάρχου Β. Ζορμπά για την πλατεία Άη Γιάννη

Με αφίσες που στρέφονται κατά του δημάρχου Αγίας Παρασκευής, Βασίλη Ζορμπά, για τον τρόπο που χειρίστηκε το πρόσφατο θέμα που προέκυψε με τον συνωστισμό νεολαίας στην πλατεία Άη Γιάννη, γέμισε ο πολύπαθος χώρος στο πάνω μέρος της πόλης.

Ο δήμαρχος, με μια ειρωνική ανάρτησή του στον προσωπικό λογαριασμό του σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης, αναφέρει:

«Να ευχαριστήσω τους κατηγόρους μου για της αφίσες που κόλλησαν στις κολώνες της πλατείας του Άη Γιάννη καθότι πρόσεξαν το look. Επίσης δε μπορώ να ευχαριστήσω και τους χρηματοδότες, που είναι κρυμμένοι πίσω από τους θάμνους της πλατείας».

Σημειώνεται ότι ο δήμαρχος εμμένει στις καταγγελίες του για αυξημένη παραβατικότητα στην πλατεία, σημειώνοντας τα μεσάνυχτα της Κυριακής 10/5:

«Αυτή τη στιγμή, στην πλατεία του Άη Γιάννη ενισχύεται η επιχειρηματικότητα της πόλης. Έχουν σχηματισθεί ουρές έξω από το περίπτερο για να αγοράσουν μπιρόνια τα παιδιά που πρέπει να ξεδώσουν. Αφού πιουν και ξεδώσουν, θα πάνε στις γύρω πιλοτές να συνεχίσουν το… ξέδωμα.

»Αυτά τα παιδιά θέλετε να υπερασπιστείτε κύριε τέως δήμαρχε;;; Βέβαια, εάν περάσεις ακόμη και στο απέναντι πεζοδρόμιο και δεν είσαι συνηθισμένος, μπορεί να ζαλιστείς από τον μπάφο!!! Βέβαια, το θέμα του συγχρωτισμού και της μετάδοσης του κορωνοιού… ίσως το μεγαλύτερο πρόβλημα για την πόλη, κουβέντα. Οι ΕΠΙΤΗΔΕΙΟΙ ΟΥΔΕΤΕΡΟΙ… κάνουν ότι δεν ξέρουν τίποτα. Ο αριθμός των συγκεντρωθέντων περισσότεροι από 300. Η αστυνομία βεβαίως απούσα. Η απαγόρευση για μετά τις 21.00 ισχύει ακόμη!!!».

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet