Βοήθεια σε οικογένεια της Αγ. Παρασκευής παρείχε το 7ο ΕΠΑ.Λ. Αθηνών
Κοινωνία

Βοήθεια σε οικογένεια της Αγ. Παρασκευής παρείχε το 7ο ΕΠΑ.Λ. Αθηνών

Παραδόθηκαν τα χρήματα από τους μαθητές του 7ου ΕΠΑ.Λ. Αθηνών στον πατέρα του πεντάχρονου που αντιμετωπίζει σοβαρό πρόβλημα υγείας και νοσηλεύεται σε ειδική κλινική της Ιταλίας όπου και ακολουθεί ειδική νοσηλεία χημειοθεραπείας .

Τα χρήματα που μάζεψαν οι μαθητές σε ειδική εκδήλωση παραδόθηκαν στον πατέρα από τον διευθυντή του 7ου ΕΠΑΛ Αθηνών κ. Δημολιάτη.

Αξίζει να σημειωθεί ότι τα χρήματα αυτά είχαν ως πρωταρχικό σκοπό την πραγματοποίηση σχολικής εκδρομής, αλλά όταν έγινε γνωστό το θέμα της ασθενείας του 5χρονου, αμέσως οι μαθητές σε γενική συνέλευση αποφάσισαν χωρίς δεύτερη σκέψη να βοηθήσουν με αυτήν την κίνηση την οικογένεια.

Όπως σημειώνει εκ μέρους των μαθητών του 15μέλους του 7ου ΕΠΑΛ Αθηνών, ο πρώην δημοτικός σύμβουλος Αγίας Παρασκευής, Φώτης Αλεξόπουλος, υπήρξαν χορηγίες δωρεάν προϊόντων των σούπερ μάρκετ «Σκλαβενίτης» και «Προμηθευτική» (Κοντόπευκου Αγίας Παρασκευής ), του δήμαρχου Αγίας Παρασκευής, Γιάννη Σταθόπουλου, και του πρόεδρου του Διοικητικού Συμβουλίου, Γεράσιμου Βλάχου, καθώς και του ιδιοκτήτη της καφετερίας «See You» στο Νομισματοκοπείο, χωρίς τη βοήθεια των οποίων δεν θα μπορούσε να είχε πραγματοποιηθεί η συγκεκριμένη εκδήλωση.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet