Β. Γιαννακόπουλος: Η Αγία Παρασκευή αποκτά το δικό της «σπίτι» – Σειρά έχει η υπογειοποίηση της Λ. Μεσογείων
Κοινωνία

Β. Γιαννακόπουλος: Η Αγία Παρασκευή αποκτά το δικό της «σπίτι» – Σειρά έχει η υπογειοποίηση της Λ. Μεσογείων

Ο αντιπεριφερειάρχης Μεταφορών και Επικοινωνίας Βασίλης Γιαννακόπουλος σχολιάζει την πρόσφατη θεμελίωση του νέου δημαρχείου Αγίας Παρασκευής.

«Η πόλη μας επιτέλους αποκτά το δικό της “σπίτι” με την υπογραφή του Γ. Πατούλη, ο οποίος προέταξε τη χρηματοδότηση του έργου, ύψους 21 εκατ. ευρώ» αναφέρει ο κ. Γιαννακόπουλος και προσθέτει:

»Ήμασταν όλοι παρόντες, ο Α. Σιδέρης και ο Γ. Σταθόπουλος, αλλά και όσοι διαχρονικά συνέβαλαν ώστε σε 2,5 χρόνια από τώρα να είναι έτοιμο το νέο δημαρχείο, εξυπηρετώντας τις ανάγκες των πολιτών.

»Ευχαριστώ τον Γ. Πατούλη και τον Β. Ζορμπά για την αναγνώριση της δικής μου συμβολής τόσο για τη διενέργεια του αρχιτεκτονικού διαγωνισμού και την ανάθεση των μελετών ως δήμαρχος, όσο και για την ένταξη και χρηματοδότηση του έργου, ως αντιπεριφερειάρχης.

»Επόμενος στόχος μας η ενοποίηση της πόλης με την υπογειοποίηση της Λ. Μεσογείων. Ένα κορυφαίο έργο για την αναβάθμιση της ποιότητας ζωής που πρότεινα το 2008 και αποδέχτηκε ο τότε υπουργός ΠΕΧΩΔΕ, Γ. Σουφλιάς.

»Ο περιφερειάρχης έχει ήδη αποδεχτεί την αναγκαιότητα της παρέμβασης περιμένοντας τις ώριμες μελέτες από τη δημοτική αρχή.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet