Β. Γιαννακόπουλος: Ξεκίνησε το νέο ταξίδι κατάκτησης της γνώσης
Κοινωνία

Β. Γιαννακόπουλος: Ξεκίνησε το νέο ταξίδι κατάκτησης της γνώσης

Με αφορμή την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς ο αντιπεριφερειάρχης Μεταφορών και Επικοινωνιών Βασίλης Γιαννακόπουλος, ο οποίος βρέθηκε σε σχολεία της Αγίας Παρασκευής, δηλώνει:

«Ξεκίνησε το νέο ταξίδι κατάκτησης της γνώσης. Φωνές αντήχησαν και πάλι στα προαύλια των σχολείων της Αγίας Παρασκευής. Μαθήτριες και μαθητές ξαναντάμωσαν για να συνεχίσουν και να εμπλουτίσουν τις γνώσεις τους. Μαζί τους και τα “πρωτάκια” που ξεκίνησαν το πρώτο εκπαιδευτικό τους ταξίδι.

Είχα τη χαρά να παρευρεθώ στην έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς στο 2ο, 4ο και 6ο Δημοτικό, καθώς και 1ο Γυμνάσιο. Προέτρεψα όλα τα παιδιά να βιώσουν το σχολείο όχι μόνο ως “κύτταρο” μάθησης, αλλά ως “εστία” κοινωνικοποίησης και ως “πηγή” ιδανικών και αξιών που θα τους ακολουθεί σε όλη τους τη ζωή.

Να απολαμβάνουν κάθε σχολική ημέρα ως ένα δημιουργικό αγώνα για να μάθουν περισσότερα, να αποκτήσουν τα καλύτερα εφόδια για το προσωπικό τους μέλλον και να γίνουν χρήσιμοι στην κοινωνία.

Στη μάχη αυτή που δίνουν με την αμέριστη στήριξη των γονιών και των δασκάλων τους, η Περιφέρεια Αττικής είναι αρωγός μεριμνώντας για νέες και καλύτερες σχολικές υποδομές. Καλή πρόοδο στα παιδιά μας. Καλή δύναμη σε όλη τη σχολική κοινότητα».

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet