Β. Ζορμπάς: Αυτή τη φορά θα πράξω το καθήκον μου για την πλατεία Άη Γιάννη!
Κοινωνία

Β. Ζορμπάς: Αυτή τη φορά θα πράξω το καθήκον μου για την πλατεία Άη Γιάννη!

Στο θέμα που έχει ανακύψει με τη συγκέντρωση νέων στην πλατεία Άη Γιάννη επανέρχεται ο δήμαρχος Αγίας Παρασκευής, Βασίλης Ζορμπάς. Μάλιστα, προαναγγέλλει ότι άμεσα θα κοινοποιήσει τα μέτρα που θα λάβει για να μπορέσουν οι κάτοικοι της περιοχής να «ζήσουν ασφαλείς και μέσα στο πλαίσιο των νόμων της δημοκρατίας μας», όπως αναφέρει χαρακτηριστικά.

Την ίδια στιγμή ο δήμαρχος απολογείται για το γεγονός ότι στην προηγούμενη θητεία τους «δεν έπραξε το καθήκον του» να προστατεύσει τους κατοίκους της εν λόγω περιοχή.

Ειδικότερα, με ανάρτησή του σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης, ο κ. Ζορμπάς αναφέρει:

Στην Αγία Παρασκευή υπάρχουν 18.000 έως 20.000 χιλιάδες νέοι από 15 έως 35 χρόνων. Γύρω από την πλατεία του Άη Γιάννη και σε ακτίνα 200 μέτρων, κατοικούν περισσότεροι από 4.000 Άνθρωποι. Οικογένειες οι οποίες θέλουν να ζήσουν ανθρώπινα. Οικογένειες οι οποίες έχουν πληρώσει πανάκριβα για να αποκτήσουν το σπίτι τους. Θεωρεί λοιπόν κάποιος ή κάποιοι ότι όλες αυτές οι οικογένειες δεν έχουν δικαιώματα να ζήσουν ασφαλείς και μέσα στο πλαίσιο των νόμων της δημοκρατίας μας; Θεωρεί λοιπόν κάποιος ή κάποιοι ότι μπορούν 100, 200, 300, 500 να τους κάνουν τη ζωή κόλαση;

Ναι, κόλαση για όσους δεν γνωρίζουν, ή κάνουν ότι δεν γνωρίζουν.

Ως δήμαρχος της Αγίας Παρασκευής όφειλα να πάρω ξεκάθαρη θέση και την πήρα. Τώρα κάποια συμφέροντα προσπάθησαν και προσπαθούν να απαξιώσουν αυτή την ξεκάθαρη θέση.

Επίσης, θέλω να ζητήσω και δημόσια συγγνώμη διότι στην προηγούμενη θητεία μου δεν έπραξα στο θέμα αυτό το καθήκον μου. Αυτή τη φορά να είστε σίγουροι ότι θα το πράξω!

Τα μέτρα που πρέπει να ληφθούν για να προστατευτούν οι κάτοικοι της περιοχής και η νεολαία της πόλης μας είναι απλά και εύκολα στην εφαρμογή τους. Θα επανέλθω με τις προτάσεις μου για τη λήψη μέτρων.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet