Β. Ζορμπάς: Η αντιπολίτευση βάζει πάνω από το καλό της Αγίας Παρασκευής τις φιλοδοξίες της…
Κοινωνία

Β. Ζορμπάς: Η αντιπολίτευση βάζει πάνω από το καλό της Αγίας Παρασκευής τις φιλοδοξίες της…

Ότι «η αντιπολίτευση βάζει πάνω από το καλό της Αγίας Παρασκευής τις φιλοδοξίες της» τονίζει ο δήμαρχος Βασίλης Ζορμπάς, με αφορμή την καταψήφιση του Τεχνικού Προγράμματος για το έτος 2023.

Σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης ο Β. Ζορμπάς αναφέρει:

«Θα ήθελα να ενημερώσω όλους τους κατοίκους της Αγίας Παρασκευής, για ένα πολύ σοβαρό θέμα και ταυτόχρονα να εκφράσω δημοσίως την απογοήτευσή μου.

Δυστυχώς, για μία ακόμα φορά σύσσωμη η αντιπολίτευση του Δήμου μας (η κάθε παράταξη για τους δικούς της λόγους), στην πρόσφατη συνεδρίαση του Δημοτικού μας Συμβουλίου, καταψήφισε το Τεχνικό Πρόγραμμα για το έτος 2023. Ένα τεχνικό πρόγραμμα που για πρώτη φορά στα χρονικά του Δήμου μας, αγγίζει τα 14.000.000 ευρώ (για την ακρίβεια 13.934.716,40) και προβλέπει δεκάδες σημαντικά έργα που θα αλλάξουν δια παντός την εικόνα της Αγίας Παρασκευής. Και όμως.

Οι μικροκομματικές σκοπιμότητες και τα προσωπικά συμφέροντα “ανάγκασαν” τους κ.κ. Σταθόπουλο, Μυλωνάκη και Οικονόμου να προσπαθήσουν να “φρενάρουν” τα έργα πνοής, για τα οποία έχουν δουλέψει με ιδιαίτερο ζήλο οι υπάλληλοι της Τεχνικής Υπηρεσίας και η δημοτική μας αρχή.

Διαπιστώνω πως για μία ακόμα φορά τόσο ο κύριος Σταθόπουλος, όσο ο κύριος Μυλωνάκης και ο κύριος Οικονόμου προτίμησαν να βάλουν πάνω από το καλό της πόλης μας και το συμφέρον των δημοτών μας τις δικές τους προσωπικές φιλοδοξίες.

Και για να καταλάβουν όλοι οι κάτοικοι της Αγίας Παρασκευής ποια έργα καταψήφισαν οι κύριοι της αντιπολιτεύσεως θα σας απαριθμήσω κάποια από τα πιο σημαντικά.

Οι κύριοι της αντιπολίτευσης είπαν όχι:

  • Στην αποπεράτωση του Δημοτικού Κολυμβητηρίου
  • Στη δημιουργία νέου διώροφου Παιδικού Σταθμού
  • Στις παρεμβάσεις ενεργειακών αναβαθμίσεων σε κτίρια της πόλης μας
  • Στις μελέτες που απαιτούνται για τη δημιουργία της Στέγης Υποστηριζόμενης Διαβίωσης των ΑμεΑ της πόλης μας
  • Στις κατασκευαστικές εργασίας για τη δημιουργική επανάχρηση της Βίλας Ιόλα
  • Στην ανάπλαση της οδού Ειρήνης Στην ανακατασκευή κοινόχρηστων χώρων
  • Στην ανάπλαση της πλατείας Αγίου Ιωάννη
  • Σε στοχευμένες παρεμβάσεις στις σχολικές μονάδεςΣτη συντήρηση των παιδικών σταθμών
  • Στην ανέγερση Ναΐσκου στο Δημοτικό Κοιμητήριο

Σε όλα τα παραπάνω και σε πολλά ακόμα που δεν έχω αναφέρει η αντιπολίτευση της Αγίας Παρασκευής βροντοφώναξε όχι. Όχι σε όλα. Οι κύριοι που σε λίγους μήνες θα ζητήσουν την ψήφο σας για να πάρουν στα χέρια τους τις τύχες της πόλης μας, δήλωσαν με τον πιο ξεκάθαρο τρόπο την αντίθεσή τους σε όλα αυτά τα έργα που θα αναβαθμίσουν την ποιότητα ζωής των πολιτών, θα βελτιώσουν στο μέγιστο το βιωτικό επίπεδο όλων μας και θα “αναγεννήσουν” την Αγία Παρασκευή μας.

Εμείς όμως είμαστε εδώ. Και είμαστε αποφασισμένοι να παλέψουμε μέχρι τέλους για να κάνουμε όλα αυτά τα έργα πραγματικότητα. Από την ημέρα που ο λαός της Αγίας Παρασκευής μας έδωσε την εντολή να διαχειριστούμε και να λύσουμε τα μεγάλα προβλήματα της πόλης, δουλεύουμε νυχθημερόν προς αυτό τον σκοπό. Και είμαι αποφασισμένος, με τη βοήθεια και την αμέριστη συμπαράσταση των συνεργατών μου, να κάνω πράξη όλα όσα δεσμεύτηκα. Και θα το κάνω».

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet