Β. Ζορμπάς: Κάποιοι θα τιμωρηθούν για την αποτρόπαιη πράξη τους
Κοινωνία

Β. Ζορμπάς: Κάποιοι θα τιμωρηθούν για την αποτρόπαιη πράξη τους

«Κάποιοι θα τιμωρηθούν για την αποτρόπαιη πράξη τους» δηλώνει ο πρώην δήμαρχος Αγίας Παρασκευής Βασίλης Ζορμπάς για την ευθανασία τριών κουταβιών που καταγγέλθηκε ότι πραγματοποιήθηκε στον Δήμο.

Ο επικεφαλής της μείζονος μειοψηφίας στο Δημοτικό Συμβούλιο Αγίας Παρασκευής ζητεί από τον νυν δήμαρχο Γιάννη Σταθόπουλο να «βάλει σε τάξη» τη δημοτική σύμβουλο της παράταξής του Στέλλα Ψύλλα, η οποία, όπως αναφέρεται στην ακόλουθη ανακοίνωση, «παρεκτρέπεται».

Κάποιοι θα τιμωρηθούν για την αποτρόπαιη πράξη τους

Πριν από λίγες μέρες, τρία αδέσποτα κουταβάκια βρέθηκαν, έκθετα, από ευαισθητοποιημένο άτομο στην πόλη μας. Το άτομο αυτό θεώρησε ότι το ίδιο ευαισθητοποιημένοι είναι στην Κτηνιατρική Υπηρεσία του Δήμου αλλά και κάποιοι δήθεν ζωόφιλοι. Και τους ειδοποίησε για να τα περιθάλψουν.

Δυστυχώς, αντί να τα περιθάλψουν, επέλεξαν να παραδώσουν τα μικρά αυτά ζώα για ευθανασία, κάνοντας μεγάλη προσπάθεια να αποκρυβεί ως «ένοχο μυστικό». Το γεγονός αυτό δεν επιδέχεται καμιά αμφισβήτηση. Μια πράξη στο σύνολό της ανήθικη, απάνθρωπη και παράνομη, η οποία, παρά την προσπάθεια, πήρε δημοσιότητα.

Η εντεταλμένη, για τα αδέσποτα ζώα, δημοτική σύμβουλος κ. Στέλλα Ψύλλα, εξέδωσε μια οργισμένη ανακοίνωση, προσπαθώντας να δικαιολογήσει τα αδικαιολόγητα. Θα συνιστούσαμε στην κ. Στέλλα Ψύλλα να είναι προσεκτική σε όσα λέει, γιατί εκθέτει την ίδια και, το χειρότερο, την Υπηρεσία που υποτίθεται ότι εποπτεύει. Η ίδια δεν μπορεί να απαιτεί τίποτε και από κανέναν δημότη, που δημοσιοποιεί κάποιο πραγματικό γεγονός, μόνο και μόνο γιατί αισθάνεται ότι εκτέθηκε η ίδια. Αυτό που πρέπει, είναι να απαιτεί από τον εαυτό της να κάνει σωστά αυτό που της ανατέθηκε.

Στη συνέχεια ανακοίνωση εξέδωσε και ο δήμαρχος κ. Γιάννης Σταθόπουλος, με την οποία μας γνωστοποιεί ότι κατέθεσε αναφορά-καταγγελία στο Αστυνομικό Τμήμα. Φυσικά κατόπιν εορτής και αφού το θέμα πήρε διαστάσεις και εκτέθηκε ο ίδιος. Μόνο που ο κ. δήμαρχος, δυστυχώς, ξέχασε να εκφράσει τη λύπη του για το αποτρόπαιο αυτό συμβάν και να διατάξει διοικητική έρευνα για τις τυχόν διοικητικές παραβάσεις.

Κύριε δήμαρχε, από εσάς περιμένουμε να επαναφέρετε στην τάξη τη δημοτική σύμβουλο της παράταξής σας που παρεκτρέπεται. Και να λάβετε τα μέτρα σας ούτως ώστε να μην επαναληφθούν τέτοια γεγονότα, που συμβαίνουν όταν ασκείται χαλαρή διοίκηση αλλά και όταν ευθύνες και αρμοδιότητες του Δήμου εκχωρούνται σε αναρμόδιους φορείς. Σας καλούμε επίσης, να διακόψετε ΑΜΕΣΑ κάθε συνεργασία του Δήμου με αυτόν/ήν που θανάτωσε τα τρία κουταβάκια.

Όσον αφορά στις πληροφορίες, που δίκην ανακριτή απαιτείτε εσείς και η κ. Ψύλλα, αυτές θα δοθούν στα αρμόδια αστυνομικά και δικαστικά όργανα. Να είστε βέβαιος ότι κάποιοι, αργά ή γρήγορα, θα τιμωρηθούν για την αποτρόπαιη αυτή πράξη τους.

Ο επικεφαλής της παράταξης «Αγία Παρασκευή η Πόλη μας»
 
Βασίλης Ζορμπάς
πρ. δήμαρχος

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet