Β. Ζορμπάς: Μία ακόμη επιτυχία της δημοτικής αρχής Αγ. Παρασκευής η απόφαση για το Ο.Τ. 119
Κοινωνία

Β. Ζορμπάς: Μία ακόμη επιτυχία της δημοτικής αρχής Αγ. Παρασκευής η απόφαση για το Ο.Τ. 119

Με την πρόσφατη υπ’ αριθμ.1334 /18-02-2021 απόφαση του Διοικητικού Πρωτοδικείου Αθηνών, απορρίφθηκε η προσφυγή της ιδιοκτήτριας, για την άρση του χαρακτηρισμού του ακινήτου Ο.Τ. 119 (πρώην Εκπαιδευτήρια Μακρή) ως χώρου σχολείου, όπως ενημερώνει ο δήμαρχος Αγίας Παρασκευής, Βασίλης Ζορμπάς.

Στη συνέχεια της σχετικής ανακοίνωσης, ο κ. Ζορμπάς αναφέρει τα εξής:

Το γεγονός αυτό αποτελεί, άλλη μία επιτυχία της παρούσας δημοτικής αρχής, η οποία, με πλήρως αιτιολογημένες και τεκμηριωμένες απόψεις προς το δικαστήριο, αντέκρουσε την προσφυγή και παράλληλα φέρνει πιο κοντά τον στόχο, της κατασκευής σχολικού συγκροτήματος στο ακίνητο αυτό, που αποτελεί πάγιο αίτημα του Δήμου και των πολιτών της περιοχής.

Για την απαλλοτρίωση του ακινήτου αυτού ο Δήμος μας, με πρόσφατη απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου, συμφώνησε την λήψη δανείου 2.700.000,00 ευρώ, απαραίτητη προϋπόθεση για την κήρυξη της απαλλοτρίωσης, που θα ακολουθήσει στο επόμενο διάστημα.

Θα ήθελα θερμά να ευχαριστήσω τον νομικό σύμβουλο του Δήμου μας κ. Γιώργο Λαζουρά και την Οικονομική Υπηρεσία, για τις συνεχείς διαπραγματεύσεις που είχαμε με την τράπεζα, για την λήψη του δανείου καθώς και την Ένωση Γονέων, που συνέβαλε και αυτή στην εν λόγω απόφαση. Άλλωστε με την πρόεδρο κ. Μαρία Ξυνογαλά, εγώ προσωπικά, ήμουν σε συνεχή επικοινωνία, σχετικά με το θέμα του δανείου.

Προχωράμε μαζί! Γιατί η Αγία Παρασκευή είναι η πόλη μας!

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet