Β. Ζορμπάς: Με ταχύτητα χελώνας κινείται στα σοβαρά προβλήματα ο δήμαρχος Αγίας Παρασκευής
Κοινωνία

Β. Ζορμπάς: Με ταχύτητα χελώνας κινείται στα σοβαρά προβλήματα ο δήμαρχος Αγίας Παρασκευής

«Με ταχύτητα χελώνας» κινείται στα σοβαρά προβλήματα ο δήμαρχος Αγίας Παρασκευής, Γιάννης Σταθόπουλος, σύμφωνα με τον επικεφαλής της παράταξης Αγία Παρασκευή η Πόλη μας, τέως δήμαρχο Αγίας Παρασκευής, Βασίλη Ζορμπά.

Όπως επισημαίνει ο κ. Ζορμπάς, χρειάστηκαν 10 ημέρες για τη δημοτική Αρχή προκειμένου να αποστείλει από το δημαρχείο στα γραφεία του ΝΠΔΔ ΠΑΙΣΔΑΠ απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου για την εισαγωγή 95 παιδιών στους παιδικούς στασθμούς.

«Εν τω μεταξύ, παιδιά και γονείς ταλαιπωρούνται από την αδιαφορία και την ανεπάρκεια του δημάρχου και των συνεργατών του» επισημαίνει ο τ. δήμαρχος στην ακόλουθη ανακοίνωσή του:

Με ταχύτητα χελώνας…

Την Τρίτη 5 Σεπτεμβρίου 2018 το Δημοτικό Συμβούλιο ανέλαβε την ευθύνη (αντί της δημοτικής Αρχής, που «δείλιασε») να αποφασίσει την εισαγωγή 95 παιδιών πέραν των προβλεπομένων, στους Παιδικούς Σταθμούς της πόλης, αφού η διοίκηση του Δήμου επί 4 χρόνια δεν είχε λάβει κάποια πρόνοια. Ο δήμαρχος Γιάννης Σταθόπουλος είχε δεσμευθεί στο Δ.Σ. ότι «σε λίγες μέρες θα πάρουμε τα παιδιά».

Η απόφαση αυτή, για να γίνει η έναρξη των ενεργειών (απαιτείται και σειρά άλλων) για την εισαγωγή των παιδιών, έπρεπε να αποσταλεί εγγράφως στη διοίκηση των ΠΑΙΣΔΑΠ. Όπως πληροφορηθήκαμε, η απόφαση θα επιδοθεί μάλλον σήμερα, 10 μέρες μετά. Δέκα (10) ολόκληρες μέρες για να πάει η απόφαση από τη Λεωφόρο Μεσογείων 415 (δημαρχείο) στη Λεωφόρο Μεσογείων 405 (γραφεία διοίκησης ΠΑΙΣΔΑΠ). Εν τω μεταξύ, παιδιά και γονείς ταλαιπωρούνται από την αδιαφορία και την ανεπάρκεια του δημάρχου και των συνεργατών του.

Το γιατί ο δήμαρχος, για το σοβαρό αυτό κοινωνικό πρόβλημα, κινείται με «ταχύτητα χελώνας», ενώ σε άλλες περιπτώσεις μέσα σε λίγες ώρες έχει έτοιμη την απόφαση και την εκτελεί (χθες το Δ.Σ. αποφάσισε τις εκδηλώσεις στο κτήμα Ιόλα και σήμερα τις ανακοίνωσε), αυτό μόνο ο ίδιος μπορεί να το απαντήσει.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet