Β. Ζορμπάς: Οι στόχοι των νέων δεν σταματούν στις πανελλήνιες εξετάσεις
Κοινωνία

Β. Ζορμπάς: Οι στόχοι των νέων δεν σταματούν στις πανελλήνιες εξετάσεις

Με αφορμή της πανελλήνιες εξετάσεις που ξεκινούν τη Δευτέρα 15/6 ο δήμαρχος Αγίας Παρασκευής, Βασίλης Ζορμπάς, επισημαίνει:

Η γενιά των παιδιών που από αύριο το πρωί ρίχνονται στη «μάχη» των πανελληνίων εξετάσεων θα μείνει στην ιστορία. Θα μείνει στην ιστορία ως η γενιά των μαθητών εκείνων που κλήθηκαν να ανταπεξέλθουν μια σειρά δυσκολιών που η σύγχρονη Ελλάδα δεν είχε αντιμετωπίσει στο παρελθόν.

Η εξάπλωση της πανδημίας του κορωνοϊού στη χώρα μας έκανε ακόμα πιο δύσκολο το έργο των παιδιών που αναγκάστηκαν να «μεταφέρουν» το σχολείο στο… σπίτι και να υπερκεράσουν σωρεία εμποδίων προκειμένου να φτάσουν στο σήμερα.

Σήμερα βρίσκονται μπροστά σε μία από τις μεγαλύτερες προκλήσεις της ζωής τους. Οι πανελλήνιες εξετάσεις ξεκινούν και για τις επόμενες ημέρες οι μαθητές της Γ’ Λυκείου θα έχουν την ευκαιρία να «παλέψουν» για να κάνουν κάποια από τα όνειρά τους πραγματικότητα.

Με ηρεμία, καθαρό μυαλό και πίστη στις δυνάμεις τους θα βγουν νικητές. Είτε πετύχουν, είτε όχι. Γιατί το πιο σημαντικό μήνυμα που πρέπει να περάσει στο μυαλό όλων των παιδιών είναι πως η ζωή, οι στόχοι και τα όνειρα δεν σταματούν στις πανελλήνιες εξετάσεις.

Η ζωή τους τώρα αρχίζει.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet