Β. Ζορμπάς: H κρίση της πανδημίας μας ένωσε και μας βοήθησε να ευαισθητοποιηθούμε
Κοινωνία

Β. Ζορμπάς: H κρίση της πανδημίας μας ένωσε και μας βοήθησε να ευαισθητοποιηθούμε

Ο δήμαρχος Αγίας Παρασκευής, Βασίλης Ζορμπάς, απευθύνει ευχαριστίες στους κατοίκους της πόλης «για την τεράστια και συγκινητική συμμετοχή τους στις κοινωνικές δράσεις του Δήμου» κατά τη διάρκεια των δυσχερειών που έφερε η πανδημία.

Ειδικότερα, ο κ. Ζορμπάς σημειώνει ότι «χωρίς τη συνεισφορά των δημοτών τίποτα δεν θα είχε γίνει. Από την έναρξη των προβλημάτων της Covid-19 η δημοτική αρχή, παρά τις δυσκολίες των απαγορευτικών μέτρων, αισθανόμενη την ανάγκη να σταθεί δίπλα σε όλους όσοι αντιμετωπίζουν προβλήματα, ξεκίνησε δύο πλαίσια δράσεων κοινωνικής ευθύνης.

»Πρώτο είναι αυτό των εθελοντικών αιμοδοσιών, που έχει ως αποτέλεσμα τη συγκέντρωση 320 φιαλών αίματος, καθιστώντας την Αγία Παρασκευή ένα από τα επίκεντρα των αιμοδοσιών του “Όλοι Μαζί Μπορούμε”.

»Δεύτερο είναι το πρόγραμμα “Κανείς Μόνος Στην Κρίση”, όπου ειδικά διαμορφωμένος πάγκος στις λαϊκές αγορές δέχεται τις προσφορές των δημοτών σε φρέσκα φρούτα και λαχανικά για την ενίσχυση των κοινωνικών δομών του Δήμου (Κοινωνικό Μαγειρείο και Κοινωνικό Παντοπωλείο), έτσι ώστε να διανεμηθούν στους ωφελούμενους».

Επίσης, ο κ. Ζορμπάς ευχαριστεί την Κοινωνική Υπηρεσία Αγίας Παρασκευής, καθώς και την εθελοντική ομάδα που στηρίζει τις δράσεις των κοινωνικών υπηρεσιών.

«Είναι γεγονός ότι η κρίση της πανδημίας μας ένωσε και μας βοήθησε να ευαισθητοποιηθούμε περισσότερο στις ανάγκες των συνανθρώπων μας», το σχόλιο του δημάρχου.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet