Γεμίζουμε το Κοινωνικό Παντοπωλείο Αγ. Παρασκευής για το Πάσχα
Κοινωνία

Γεμίζουμε το Κοινωνικό Παντοπωλείο Αγ. Παρασκευής για το Πάσχα

Με αφορμή την εορτή του Πάσχα που πλησιάζει, ο Δήμος Αγίας Παρασκευής σε συνεργασία με την εθελοντική οργάνωση «ΔΡΑΣ.Ε. – Δράσεις Εθελοντών» οργανώνουν δράση με σκοπό την ενίσχυση του Κοινωνικού Παντοπωλείου του Δήμου Αγίας Παρασκευής, το Σάββατο 4 Απριλίου 2015, από τις 10:30 έως τις 15:00, έξω από τα σούπερ μάρκετ της πόλης.

Η δράση πραγματοποιείται στο πλαίσιο της πράξης «ΔΡΑΣ.Ε.: Κοινωνικές Δομές Αντιμετώπισης της φτώχειας στους Δήμους Αγίας Παρασκευής και Παλλήνης».

Το Κοινωνικό Παντοπωλείο, η λειτουργία του οποίου υποστηρίζεται από την εθελοντική οργάνωση «ΔΡΑΣ.Ε. – Δράσεις Εθελοντών» και τον Δήμο Αγίας Παρασκευής, εξυπηρετεί, σύμφωνα με ανακοίνωση, 260 οικογένειες πολιτών του Δήμου.

Όπως αναφέρουν σε ανακοίνωσή τους ο πρόεδρος της ΔΡΑΣ.Ε., Αυγουστίνος Κάτσαρης και ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Αγίας Παρασκευής και εντεταλμένος σύμβουλος για τις κοινωνικές δομές, Γεράσιμος Βλάχος, «στο πλαίσιο της διαρκούς και αδιάλειπτης υποστήριξης των ανθρώπων που αδυνατούν να ανταπεξέλθουν στις καθημερινές τους υποχρεώσεις, καλούμε τους κατοίκους σε μία δράση αλληλεγγύης που θα λάβει χώρα στα τοπικά σούπερ μάρκετ, το Σάββατο 4 Απριλίου 2015 , από τις 10:30 έως τις 15:00».

Εθελοντές και εργαζόμενοι της εθελοντικής οργάνωσης «ΔΡΑΣ.Ε. – Δράσεις Εθελοντών» και του Δήμου θα βρίσκονται έξω από τα σούπερ μάρκετ του Δήμου μας, θα συγκεντρώνουν τα τρόφιμα και παράλληλα θα ενημερώνουν τους πολίτες  για τις Κοινωνικές Δομές που λειτουργούν στον Δήμο μας.

Στόχος είναι η συλλογή τροφίμων μακράς διαρκείας και ειδών πρώτης ανάγκης, ώστε τα ράφια του Κοινωνικού Παντοπωλείου να είναι γεμάτα, ενόψει των εορτών του Πάσχα.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet