Για δεύτερη φορά στον Δήμο Αγίας Παρασκευής οι κινητές μονάδες του ΕΟΔΥ, κάνοντας ελέγχους για την Covid-19
Κοινωνία

Για δεύτερη φορά στον Δήμο Αγίας Παρασκευής οι κινητές μονάδες του ΕΟΔΥ, κάνοντας ελέγχους για την Covid-19

Τον Δήμο Αγίας Παρασκευής επισκέφθηκαν για δεύτερη φορά οι κινητές μονάδες του Εθνικού Οργανισμού Δημόσιας Υγείας (ΕΟΔΥ), τη Δευτέρα 22 Ιουνίου.

Ο ΕΟΔΥ, ως ο Οργανισμός που από τη σύστασή του είναι επιφορτισμένος με τον έλεγχο και την πρόληψη νοσημάτων για την προάσπιση της δημόσιας υγείας, συνεχίζει την υλοποίηση του προγράμματος του υπουργείου Υγείας για την αντιμετώπιση της Covid-19, πραγματοποιώντας ελέγχους σε δομές μέσω των κινητών μονάδων, σημειώνεται στη σχετική ανακοίνωση.

Αν και η συμμετοχή ήταν εθελοντική, οι εργαζόμενοι του Δήμου, στη μεγαλύτερη πλειονότητά τους, έσπευσαν πρόθυμα να υποβληθούν στον σχετικό έλεγχο για την ανίχνευση του κορωνοϊού.

Τα αποτελέσματα του ελέγχου αναμένονται εντός δύο ημερών από τη λήψη του δείγματος, ενώ οι δειγματοληψίες στον Δήμο Αγίας Παρασκευής θα συνεχιστούν και τις επόμενες ημέρες.

Το πρόγραμμα χρηματοδοτείται εξ’ ολοκλήρου από το Επιχειρησιακό Πρόγραμμα ΕΣΠA «Μεταρρύθμιση του Δημόσιου Τομέα 2014-2020» και έχει σχεδιαστεί και υλοποιείται υπό την καθοδήγηση του ΕΟΔΥ.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet