Για τα έργα που έχει  χρηματοδοτήσει το Πράσινο Ταμείο στην Αγία Παρασκευή συζήτησαν Αλ. Μουστόγιαννης και Στ. Σταθόπουλος
Κοινωνία

Για τα έργα που έχει χρηματοδοτήσει το Πράσινο Ταμείο στην Αγία Παρασκευή συζήτησαν Αλ. Μουστόγιαννης και Στ. Σταθόπουλος

Συνάντηση με τον πρόεδρο του Πράσινου Ταμείου, κ. Στάθη Σταθόπουλο, πραγματοποίησε ο επικεφαλής της παράταξης Αγία Παρασκευή Μια Γενιά Μπροστά, δημοτικός σύμβουλος Αλέξανδρος Μουστόγιαννης, όπως ενημερώνει το γραφείο Τύπου του συνδυασμού.

Στη συνέχεια της σχετικής ανακοίνωσης, τα μέλη της παράταξης αναφέρουν τα εξής:

Οι δυο άνδρες γνωρίζονται από παλιά και συνδέονται με στενή φιλία.

Ο κ. Σταθόπουλος ενημέρωσε τον κ. Μουστόγιαννη για τα έργα που έχει χρηματοδοτήσει και εξελίσσονται στην πόλη μας και δήλωσε ότι θα είναι κοντά στην πόλη μας σε ό,τι χρειαστεί από το Πράσινο Ταμείο.

Από την πλευρά του ο Αλέξανδρος Μουστόγιαννης ευχαρίστησε τον κ. Σταθόπουλο για την άψογη συνεργασία και τόνισε την αναγκαιότητα αυτές τις εποχές να υπάρχει συνεργασία Πράσινου Ταμείου-Δήμου και στάθηκε ειδικότερα στα δυο έργα που υλοποιούνται και θα δώσουν πνοή στην πόλη μας (Αιγαίου Πελάγους/Γιαβάση) και ψηφίστηκαν από την δημοτική αρχή Σταθόπουλο την πενταετία 2014-2019 με την στήριξη του Αλέξανδρου Μουστόγιαννη.

Κλείνοντας τη συνάντηση, δήλωσε ότι η δημοτική παράταξη που ηγείται θα καταθέσει συγκεκριμένες προτάσεις προς το Πράσινο Ταμείο, οι οποίες θα αναδείξουν ακόμα περισσότερο την Αγία Παρασκευή μας.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet