Για την ηλεκτρονική απογραφή ενημερώνει τους κατοίκους Αγ. Παρασκευής ο Φ. Αλεξόπουλος
Κοινωνία

Για την ηλεκτρονική απογραφή ενημερώνει τους κατοίκους Αγ. Παρασκευής ο Φ. Αλεξόπουλος

Τους πολίτες Αγίας Παρασκευής σχετικώς με την απογραφή κατοικιών-πληθυσμού ενημερώνει ο Φώτης Αλεξόπουλος, ως τομεάρχης της πόλης.

Όπως αναφέρει, στην ενότητα «Πολίτης και καθημερινότητα» αναρτήθηκε η εφαρμογή του ηλεκτρονικού ερωτηματολογίου «Απογραφή Κατοικιών – Πληθυσμού 2021» για τους αυτοαπογραφόμενους (https://apografi-plithismou2021.statistics.gr/).

Όσοι από τους κατοίκους ενδιαφέρονται να εγγραφούν ηλεκτρονικά, θα πρέπει να περιμένουν τους απογραφείς προκειμένου να τους μοιράσουν τον μοναδικό Κωδικό Κατοικίας. Σύντομα θα περάσουν από όλες τις κατοικίες του Δήμου ώστε να εφοδιάσουν τους κατοίκους με τον κωδικό της Κατοικίας που θα χρησιμοποιήσουν για την ηλεκτρονική απογραφή του, προσθέτει ο κ. Αλεξόπουλος και προσθέτει: «Ο Μοναδιαίος Κωδικός Απογραφής παραδίδεται στον κάθε πολίτη προσωπικά. Επίσης οι απογραφείς και οι τομεάρχες, αλλά και κάθε άλλο πρόσωπο που συμμετέχει στην απογραφή, διαθέτει ειδική πιστοποίηση από την ΕΛΣΤΑΤ, που πρέπει να ζητείται από τους πολίτες σε κάθε επαφή, ώστε να γνωρίζουν ότι μιλούν με νόμιμο εκπρόσωπο της Στατιστικής Αρχής.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet