Γιορτάζουμε την Άνοιξη
Κοινωνία

Γιορτάζουμε την Άνοιξη

Ο Δήμος Αγίας Παρασκευής, σε συνεργασία με το Περιφερειακό Τμήμα Αγίας Παρασκευής του Λυκείου Ελληνίδων, διοργανώνει τη «Γιορτή της Άνοιξης», μία μουσική εκδήλωση με παραδοσιακή μουσική.

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 11 Μαΐου 2014, στο πάρκο της οδού Νεαπόλεως στην Αγία Παρασκευή, από τις 13:00 και μέχρι να δύσει ο ήλιος…

Σύμφωνα με την ανακοίνωση του Δήμου, σ΄ αυτό το μουσικό «σεριάνι» θα μας ταξιδέψουν οι μαθητές του Λυκείου Ελληνίδων της Αγίας Παρασκευής με την επίβλεψη-συντονισμό των υπευθύνων του Περιφερειακού Τμήματος Εύης Γκιάτα και Ευδοκίας Χειλά καθώς και οι μουσικοί:

Αλέξανδρος Κλειδωνάς, τσαμπούνα – ζουρνά, Βαγγέλης Δημούδης, ούτι, – τραγούδι, Βαγγέλης Σκιαδάς, τουμπάκι από Πάρο, Γιάννης Γευγελής, κρουστά, Γιώργος Γκελντής, τσαμπούνα από Πάρο, Γιώργος Ρεφενές, τσαμπούνα από Νάξο, Γιάννης Ρεφενές, λαούτο – τραγούδι από Νάξο, Δημήτριος Αρβανίτης, λύρα Θράκης-Μακεδονίας -γκάϊντα, τραγούδι, Κώστας Ανδριώτης, νταούλι, Κώστας Παπαχριστοδούλου, τσαμπούνα – τραγούδι από Σάμο, Λιανός Κοττάκης, τσαμπούνα από Νάξο, Νίκη Κοττάκη, τουμπάκι – τραγούδι από Νάξο, Μάριος Παπαδέας, σαντούρι, Παναγιώτης Πετρόπουλος, βιολί, Σπύρος Καούρης, τσαμπούνα από Δωδεκάνησα – γκάϊντα, Φραγκίσκος Τζιωτάκης, βιολί – τσαμπούνα – τραγούδι από Κύθνο, Χάρης Σαρρής, κρουστά.

Η είσοδος είναι ελεύθερη και όσοι επιθυμούν μπορούν να φέρουν και τα εδέσματά τους, όπως αναγράφεται χαρακτηριστικά στην ανακοίνωση. Κυρίως όμως φέρνουμε την καλή μας διάθεση για να γίνουμε μια παρέα, να τραγουδήσουμε, να χορέψουμε και να διασκεδάσουμε στη φύση.

Οδηγίες πρόσβασης: Οδηγούμε στη Λ. Μεσογείων μέχρι το ύψος της εκκλησίας της Αγίας Παρασκευής, βρίσκουμε την οδό Αγίου Ιωάννου και ανεβαίνοντας στρίβουμε δεξιά μετά την πλατεία του Αγίου Ιωάννου και μπαίνουμε στην οδό Νεαπόλεως. Μετά τα σχολεία και την παιδική χαρά είναι η πύλη εισόδου του πάρκου.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet