Γ. Μυλωνάκης: Απαίτηση των Δημοτών και δική μας δέσμευση ένας πραγματικά σύγχρονος Δήμος Αγίας Παρασκευής
Κοινωνία

Γ. Μυλωνάκης: Απαίτηση των Δημοτών και δική μας δέσμευση ένας πραγματικά σύγχρονος Δήμος Αγίας Παρασκευής

Δυναμική ήταν η παρουσία της δημοτικής παράταξης Αλλάζουμε στο 7th Smart Cities Conference, που πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 13 Μαρτίου 2019, στο Ίδρυμα Ευγενίδου.

Συγκεκριμένα, στην ετήσια μεγάλη συνάντηση που διοργανώνει η Boussias Communications για τα στελέχη των Δήμων, όπου συζητούνται θέματα που αφορούν στις λειτουργίες των πόλεων την… επόμενη μέρα, συμμετείχαν από πλευράς της δημοτικής παράταξης της Αγίας Παρασκευής, ο επικεφαλής και υποψήφιος δήμαρχος Γιάννης Μυλωνάκης, καθώς και οι υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι Τάσος Μπομπόνης, Τάνια Νικολούλια, Αικατερίνη Βιδάλη και Χρήστος Πένητας.

Στόχος του συνεδρίου είναι να φέρει σε επαφή τους εκπροσώπους του Δημόσιου Τομέα και της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, με τους τεχνολογικούς φορείς που χαράσσουν τον δρόμο για τη μετάβαση μιας πόλης σε «ευφυή».

Μάλιστα, λόγω της χρονικής συγκυρίας, η φετινή συνάντηση είχε ιδιαίτερη βαρύτητα, καθώς όλοι οι υποψήφιοι στις επικείμενες εκλογές επιθυμούν να διαμορφώσουν τη δική τους ατζέντα για να κάνουν την πόλη τους σύγχρονη και «έξυπνη», οπότε το  Smart Cities Conference αποτελεί ιδανικό σημείο για να αντληθούν χρήσιμες πληροφορίες από τους πλέον ειδικούς.

Σχετικά με το φετινό Smart Cities Conference, ο υποψήφιος δήμαρχος Γιάννης Μυλωνάκης έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Παρακολουθήσαμε με ενδιαφέρον τις απόψεις καταξιωμένων επιστημόνων και εκπροσώπων της Τοπικής Αυτοδιοίκησης για το πώς η σημερινή τεχνολογία μπορεί να κάνει τη ζωή μας στις πόλεις μας καλύτερη, ασφαλέστερη, δίνοντάς μας παράλληλα απίστευτες δυνατότητες για οικονομική ανάπτυξη και αειφορία.

»Για εμάς, στη δημοτική παράταξη Αλλάζουμε, η μετάβαση σε ένα σύγχρονο μοντέλο για τον Δήμο Αγίας Παρασκευής, όπου οι δημοτικές υπηρεσίες, αλλά και οι υποδομές της πόλης, θα στηρίζονται σε σύγχρονες και έξυπνες βάσεις, βρίσκεται στο επίκεντρο του προγράμματός μας.

»Ο Δημότης σήμερα απαιτεί αμεσότητα στις καθημερινές συναλλαγές του, αποτελεσματική ανταπόκριση στα αιτήματά του, πολλαπλές δυνατότητες ανάπτυξης σε διάφορα πεδία δραστηριότητας και γενικότερα έναν Δήμο που θα “απαντά” ικανοποιητικά στις διαρκώς αυξανόμενες προκλήσεις της ζωής σε μια σύγχρονη πόλη.

»Απαιτεί, δηλαδή, όλα όσα οφείλει να προσφέρει ένας Δήμος στον 21ο αιώνα που διανύουμε. Αυτόν τον Δήμο οραματιζόμαστε και γι’ αυτόν τον Δήμο θα εργασθούμε σκληρά, από την πρώτη μέρα που θα αναλάβουμε τα καθήκοντά μας ως διοίκηση, αν οι πολίτες της Αγίας Παρασκευής μας τιμήσουν με την εμπιστοσύνη τους».

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet