Γ. Μυλωνάκης: Εξασφαλίσαμε και ρίχνουμε στη μάχη του αποχιονισμού ένα ειδικό όχημα “Bobcat”
Κοινωνία

Γ. Μυλωνάκης: Εξασφαλίσαμε και ρίχνουμε στη μάχη του αποχιονισμού ένα ειδικό όχημα “Bobcat”

Ένα μηχάνημα «Bobcat» εξασφάλισε η παράταξη Αλλάζουμε – Κίνηση Ενεργών Πολιτών Αγίας Παρασκευής, προκειμένου να συμβάλλει στο άνοιγμα των δρόμων.

Ο επικεφαλής της παράταξης, Γιάννης Μυλωνάκης, αναφέρει σχετικά:

«Συμπολίτισσες και συμπολίτες τα τελευταία τρία 24ωρα γινόμαστε θύματα της πλήρους, απόλυτης και εντυπωσιακής απουσίας της δημοτικής αρχής και του δημάρχου, Βασίλη Ζορμπά. Οι ευθύνες πολλές και να είστε όλοι βέβαιοι ότι σύντομα όλοι οι αρμόδιοι θα κληθούν να λογοδοτήσουν πρώτα και κύρια σε εσάς.

Έως τότε, μην αντέχοντας να βιώνουμε την τραγική κατάσταση που επικρατεί στην πόλη και επειδή πλέον δεν υπάρχει ούτε λεπτό για χάσιμο, με πρωτοβουλία της δημοτικής παράταξης Αλλάζουμε – Κίνηση Ενεργών Πολιτών Αγίας Παρασκευής αποφασίσαμε να συνδράμουμε ενεργά στο να απελευθερώσουμε την πόλη από τα δεσμά του χιονιά εξασφαλίζοντας και μισθώνοντας με δικά μας έξοδα ένα μηχάνημα “Bobcat”, το οποίο όπως θα διαβάσετε στην παρακάτω επιστολή μου προς τον κ. Ζορμπά, θέτουμε στη διάθεσή των υπηρεσιών του Δήμου για την προσπάθεια αποχιονισμού της πόλης από σήμερα κιόλας. Καλό κουράγιο σε όλους μας και να είστε βέβαιοι ότι αυτές οι τρεις ημέρες δεν θα ξεχαστούν».

Επιπλέον, ο κ. Μυλωνάκης απέστειλε επιστολή στον δήμαρχο, Β. Ζορμπά, στην οποία αναφέρει: «Αξιότιμε κύριε δήμαρχε είναι γεγονός πως 48 και πλέον ώρες μετά την έλευση της κακοκαιρίας “Ελπίδα” οι δρόμοι της πόλης μας εξακολουθούν να βρίσκονται σε δραματική κατάσταση με τους κατοίκους της πόλης να παραμένουν σε κατάσταση αιχμαλωσίας.

Επειδή πλέον δεν υπάρχει ούτε λεπτό για χάσιμο, σας ενημερώνω εγγράφως πως με πρωτοβουλία της δημοτικής παράταξης Αλλάζουμε – Κίνηση Ενεργών Πολιτών Αγίας Παρασκευής θέτουμε στη διάθεσή των υπηρεσιών του Δήμου ένα μηχάνημα “Bobcat” του οποίου τα έξοδα εκμίσθωσης αναλαμβάνουμε πλήρως για τις επόμενες δύο ημέρες. Κατόπιν επικοινωνίας μου με τον προϊστάμενο Πολιτικής Προστασίας, Ν. Τζιντάνο, το εν λόγω όχημα θα βρίσκεται στις υπηρεσίες της Πολιτικής Προστασίας του Δήμου από τις 18:00 σήμερα Τετάρτη 26/1/2022 ώστε να ενταχθεί άμεσα στις διαθέσιμες δυνάμεις και να συνδράμει άμεσα στις επιχειρήσεις ανοίγματος των δρόμων.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet