Γ. Μυλωνάκης: Ευχαριστώ όλους τους Αγιοπαρασκευιώτες που στήριξαν τη φιλανθρωπική δράση για την «Κιβωτό του Κόσμου»
Κοινωνία

Γ. Μυλωνάκης: Ευχαριστώ όλους τους Αγιοπαρασκευιώτες που στήριξαν τη φιλανθρωπική δράση για την «Κιβωτό του Κόσμου»

Με μεγάλη ανταπόκριση από πλευράς των πολιτών ολοκληρώθηκε παραμονές Πρωτοχρονιάς η δράση που πραγματοποίησαν η δημοτική παράταξη Αλλάζουμε – Ενεργοί Πολίτες Αγίας Παρασκευής», ο Σύλλογος «Αλληλεγγύη για όλους» και ο οργανισμός «Δεσμοί Αλληλεγγύης» για τη στήριξη των παιδιών που φιλοξενούνται στην «Κιβωτό του Κόσμου».

Τα ειδικά τραπεζάκια όπου συγκεντρώνονταν τα χρήματα για την «Κιβωτό του Κόσμου» τις τελευταίες τρεις ημέρες του περσινού χρόνου στήθηκαν έξω από τα καταστήματα «Market In» (Ελ. Βενιζέλου 88), «Κρητικός» (Αγ. Τριάδος 22) και «Σκλαβενίτης» (Αγ. Ιωάννου 23).

Στα συγκεκριμένα σημεία βρέθηκαν οι Γιάννης Μυλωνάκης, επικεφαλής της δημοτικής παράταξης Αλλάζουμε, με τους δημοτικούς συμβούλους Κώστα Κρητικίδη, Άννα Γάκη, Γιάννη Λογοθέτη και Πέτρο Διακογιάννη, τα μέλη Μάκη Τάρλα, Τάνια Νικολούλια, Χρήστο Πένητα, Κώστα Γαλέα, Ορέστη Κύρτση, Αργύρη Καρατράντο, Μυρσίνη Ζαφειράκη και Λιάνα Σιούλα, τον πρόεδρο και αντιπρόεδρο του Συλλόγου «Αλληλεγγύη για όλους», Βασίλη Σαββίδη και Γιώργο Νεκταρίδη και τον εκπρόσωπο του οργανισμού «Δεσμοί Αλληλεγγύης», Σταύρο Παπαϊωάννου.

Το αμέσως επόμενο διάστημα εκπρόσωποι των διοργανωτών της δράσης αλληλεγγύης θα επισκεφθούν την «Κιβωτό του Κόσμου», προκειμένου να καταθέσουν το ποσό που συγκεντρώθηκε από τη συνεισφορά των κατοίκων της πόλης.

Με αφορμή την ολοκλήρωση της δράσης ο επικεφαλής της δημοτικής παράταξης, Γ. Μυλωνάκης, δήλωσε:

«Θα ήθελα από καρδιάς να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους τους Αγιοπαρασκευιώτες που έσπευσαν να συνδράμουν στη φιλανθρωπική δράση μας για τις ανάγκες των παιδιών που φιλοξενούνται στην “Κιβωτό του Κόσμου”. Η ανταπόκρισή τους μας γεμίζει ιδιαίτερη χαρά, γιατί αποδεικνύει ότι ακόμη και σήμερα, υπό τις δύσκολες συνθήκες που περνάμε όλοι, δεν έχουμε χάσει τον υψηλό βαθμό αλληλεγγύης μας προς τον συνάνθρωπο.

Ένα μεγάλο ευχαριστώ οφείλω επίσης σε όλους εκείνους που συνέβαλαν ώστε να πραγματοποιηθεί, αλλά και να υλοποιηθεί η συγκεκριμένη δράση, επενδύοντας αρκετές ώρες από τον ελεύθερο χρόνο τους.

Εύχομαι καλή χρονιά σε όλους, με υγεία και κυρίως αισιοδοξία για το αύριο. Όπως αποδείξαμε και με την πρόσφατη δράση μας είναι στο χέρι μας να το αλλάξουμε και να το κάνουμε καλύτερο».

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet