Γ. Μυλωνάκης: Η μαθητική κοινότητα ζητά απαντήσεις για την ακύρωση του φεστιβάλ κ. Ζορμπά
Κοινωνία

Γ. Μυλωνάκης: Η μαθητική κοινότητα ζητά απαντήσεις για την ακύρωση του φεστιβάλ κ. Ζορμπά

«Με μία απίστευτη και αψυχολόγητη ενέργεια ο δήμαρχος Αγίας Παρασκευής, Βασίλης Ζορμπάς, αποφάσισε να ακυρώσει το Διαδικτυακό Μαθητικό Φεστιβάλ, για το οποίο εργάζονταν τόσους μήνες τόσοι άνθρωποι και κυρίως περίμεναν με λαχτάρα τα ίδια τα παιδιά. Χωρίς να δώσει καμία εξήγηση, ο δήμαρχος αποφάσισε ότι φέτος δεν θα πραγματοποιηθεί η δράση που έχει γίνει αγαπημένος θεσμός για την πόλη μας».

Τα παραπάνω αναφέρει, σε ανακοίνωσή της για το θέμα που έχει δημιουργηθεί στην πόλη, η δημοτική παράταξη Αλλάζουμε – Ενεργοί Πολίτες Αγίας Παρασκευής.

Παράλληλα, αναρωτιέται ποιοι είναι οι πραγματικοί λόγοι που οδήγησαν τον δήμαρχο την τελευταία στιγμή στη συγκεκριμένη επιλογή, ιδιαίτερα καθώς μόλις λίγες ώρες νωρίτερα, στη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου, σε σχετικό ερώτημα του επικεφαλής της παράταξης Γιάννη Μυλωνάκη, ο κ. Ζορμπάς διαβεβαίωνε ότι το Φεστιβάλ θα πραγματοποιηθεί κανονικά. «Τι άλλαξε μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα;» ρωτά η παράταξη.

Από την πλευρά του, ο κ. Μυλωνάκης σχολιάζει για το ζήτημα που έχει ανακύψει:

«Θα περιμένουμε, έστω κι αργά, να ακούσουμε την επίσημη δικαιολογία-απολογία του κ. Ζορμπά, γιατί η διοίκησή του στέρησε από τη σχολική κοινότητα μία εκδήλωση που θα μπορούσε να απαλύνει λίγο μια ιδιαίτερα δύσκολη χρονιά, εξαιτίας της πανδημίας, και να δώσει κυρίως στους μαθητές μία δημιουργική διέξοδο στη δοκιμασία που πέρασαν. Εκτός κι αν ο κ. Ζορμπάς θεωρεί ότι δεν οφείλει εξηγήσεις για τίποτα και σε κανέναν και ότι μπορεί να διοικεί μια πόλη αγνοώντας τις ανάγκες των πολιτών της».

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet