Γ. Μυλωνάκης: Κλείνει σήμερα το ΕΛΤΑ Κοντόπευκου – Να αναλάβει πρωτοβουλίες ο δήμαρχος
Επιχειρήσεις – Αγορά

Γ. Μυλωνάκης: Κλείνει σήμερα το ΕΛΤΑ Κοντόπευκου – Να αναλάβει πρωτοβουλίες ο δήμαρχος

Κλείνει σήμερα, Τρίτη 31 Δεκεμβρίου 2019, παραμονή Πρωτοχρονιάς, το κατάστημα των ΕΛΤΑ στο Κοντόπευκο Δήμου Αγίας Παρασκευής, όπως ενημερώνει ο επικεφαλής της παράταξης ΑλλάΖουμε, Γιάννης Μυλωνάκης.

Όπως είχε προαναγγείλει το «Ε» το κατάστημα κλείνει και ο κ. Γ. Μυλωνάκης ζητεί από τον δήμαρχο Αγίας Παρασκευής, Βασίλη Ζορμπά, να αναλάβει άμεσα συγκεκριμένες πρωτοβουλίες ώστε να μην σταματήσει η λειτουργία του καταστήματος.

Σε ανάρτησή του σε σελίδα του σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης ο κ. Γ. Μυλωνάκης επισημαίνει:

Σήμερα κανονικά είναι μέρα για ευχές, αλλά η επικαιρότητα πολλές φορές μας ξεπερνάει.

Επιβεβαίωσα μετά από πληροφορίες που κυκλοφορούν ότι σήμερα είναι η τελευταία μέρα λειτουργίας του υποκαταστήματος των ΕΛΤΑ στο Κοντόπευκο, το οποίο εξυπηρετεί έναν σημαντικό αριθμό συνδημοτών μας καθημερινά.

Δυστυχώς, οι δήμαρχοι που έχουν περάσει τα τελευταία χρόνια δεν διεκδίκησαν, δεν είχαν όραμα για τη φυσιογνωμία της πόλης. Αρκέστηκαν να διαφημίζουν τις καλές σχέσεις που έχουν με την εκάστοτε κυβέρνηση αλλά την ίδια στιγμή εγκατέλειψαν την Αγία Παρασκευή σημαντικές υπηρεσίες όπως η Εφορία, η Περιφέρεια, η Τροχαία και τώρα τα ΕΛΤΑ. Το αποτέλεσμα αυτών των αποφάσεων είναι η πόλη να ερημώνει και η αγορά να πηγαίνει από το κακό στο χειρότερο.

Όλα αυτά όμως θα τα πούμε αργότερα. Τώρα, προέχει η συνέχιση της λειτουργίας του υποκαταστήματος των ΕΛΤΑ στο Κοντόπευκο.

Καλώ τον δήμαρχο Βασίλη Ζορμπά να αναλάβει άμεσα συγκεκριμένες πρωτοβουλίες. Η παράταξή μας ΑλλάΖουμε αρωγός στις διεκδικήσεις του Δήμου.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet