Γ. Οικονόμου: Ακατάλληλος ο χώρος συνεδριάσεων του Δ.Σ. της Αγίας Παρασκευής
Κοινωνία

Γ. Οικονόμου: Ακατάλληλος ο χώρος συνεδριάσεων του Δ.Σ. της Αγίας Παρασκευής

Ακατάλληλο χαρακτηρίζει τον χώρο συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου της Αγίας Παρασκευής ο επικεφαλής της παράταξης Νέα Αρχή, Γ. Οικονόμου, ο οποίος καλεί τον προεδρεύοντα στην ειδική συνεδρίαση, Β. Σάρκουλα και την πρόεδρο του Σώματος, Ευ. Καψοκεφάλου, να επανεξετάσουν το συγκεκριμένο θέμα άμεσα ενόψει της διά ζώσης συνεδρίασης την Κυριακή 9 Ιανουαρίου 2022.

Ο κ. Οικονόμου αναφέρει ότι το ζήτημα αυτό έχει τεθεί σχεδόν από όλους τους δημοτικούς συμβούλους, ενώ τονίζει ότι το αμφιθέατρο του ΕΠΑ.Λ. πληροί όλες τις προϋποθέσεις, ώστε να τηρηθούν τα υγειονομικά μέτρα και οι απαιτούμενες αποστάσεις.

Συγκεκριμένα, ο κ. Οικονόμου σημειώνει:

«Ο χώρος που συνεδριάζουμε είναι ακατάλληλος. Το θέμα αυτό έχει τεθεί από όλους σχεδόν τους δημοτικούς συμβούλους και τις παρατάξεις και αφορά πέραν της αμεσότητας και της εύρυθμης λειτουργίας του Δημοτικού Συμβουλίου, στην προστασία της υγείας μας. Όπως καλά γνωρίζετε το αμφιθέατρο του ΕΠΑ.Λ. πληροί όλες τις προϋποθέσεις ώστε να τηρηθούν τα υγειονομικά μέτρα και οι απαιτούμενες αποστάσεις. Διαπιστώσαμε, επίσης, όλοι ότι σε αυτόν τον χώρο πραγματοποιήθηκαν αρκετές εκδηλώσεις και συνεδριάζει το Δημοτικό Λαϊκό Πανεπιστήμιο της Αγίας Παρασκευής. Δεν είναι, επομένως, καμία δικαιολογία από αυτές που επικαλεστήκατε στο παρελθόν αποδεκτή και ανεκτή, σε μία περίοδο μάλιστα υπερμετάδοσης του ιού και έξαρσης της πανδημίας. Περιμένω την ανταπόκρισή σας και καλώ και τα μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου να πάρουν θέση. Μας αφορά όλους».

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet