Γ. Οικονόμου: Αποκλειστικά υπεύθυνος ο Ζορμπάς για την πλατεία Άη Γιάννη
Κοινωνία

Γ. Οικονόμου: Αποκλειστικά υπεύθυνος ο Ζορμπάς για την πλατεία Άη Γιάννη

Αποκλειστικά υπεύθυνος για ό,τι συμβαίνει στην πλατεία του Άη Γιάννη είναι ο δήμαρχος Αγίας Παρασκευής, Βασίλης Ζορμπάς, σύμφωνα με τον επικεφαλής της δημοτικής παράταξης Νέα Αρχή για την Παρασκευή, Γιώργο Οικονόμου, ο οποίος μίλησε στον «Επικοινωνία 94FM και την εκπομπή «Δημοτικές Διαπλοκές].

Ο ίδιος τόνισε τη σημασία της ανάπλασης της πλατείας, την οποία ακύρωσε η παρούσα δημοτική αρχή, ενώ ταυτόχρονα έψεξε το δήμαρχο διότι προτείνει μόνο κατασταλτικά και όχι προληπτικά μέτρα για την αντιμετώπιση της κατάστασης.

Επίσης, αναφέρθηκε στο πρόβλημα της πλατείας και στις προτάσεις που κατέθεσε στην πρόσφατη σύσκεψη με τους επικεφαλής των παρατάξεων. Ακόμη ζήτησε από τη διοίκηση του Δήμου «να σταματήσει την παραπληροφόρηση ότι δεν έχουν κατατεθεί προτάσεις από την αντιπολίτευση και επίσης να συνεργαστεί, να ακούσει και να κάνει κάτι χωρίς να μεταθέτει τις ευθύνες σε άλλους».

«Η κατάσταση δυστυχώς επιδεινώνεται και η τακτική της αρνητικής δημοσιότητας και των εμπρηστικών δηλώσεων, χωρίς να γίνεται τίποτε το ουσιαστικό, δεν βοηθά στην επίλυση των προβλημάτων» πρόσθεσε ο κ. Οικονόμου, τονίζοντας ότι είχε προειδοποιήσει έγκαιρα «τι θα συμβεί και πού οδηγούν οι λανθασμένες αποφάσεις, η αναβλητικότητα, οι παλινωδίες και η αλαζονική συμπεριφορά».

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet